Ocak2021 Arkadaşlar TOKİ için açıklama yapıldı . Yarın itibariyle başvuru yapılabilecekmiş ekim sonuna kadarmış . Fiyatları ise TOKİ’ye göre abartılı geldi bana ve önden % 10 peşinat istiyorlar .
kufkedisi Ocak2021 konut kredisi çekip ev almak hayal oldu, para biriktirmek zaten imkansız artık 😔 evet biraz yüksek ama ev fiyatlarına bakınca normal geldi bana. Eğer bizim ilçeye çıkarsa biz de başvuru yapcaz bakalım ilçeler ne zaman açıklanacak acaba
Esraburkay Ocak2021 çok yüksek fiyatlar ya bide kira vercez o süreçte artı 6 ayda bi zam gelicek aylık ödenmeye maaşımıza 6 ayda zam yok ama nasıl olucak
Mutluluk01 Ocak2021 birde eşimin geliri var üstüne herhangi birşey yok ben kendi adıma başvuru yapabilirmiyim
Ocak2021 kufkedisi başvurulardan sonra detaylı açıklama yapılır diye düşünüyorum . Hayırlısı olsun inşallah.😊
Mihrimahim16 kufkedisi Çok bekleriz Lanetli yer bizim burası buraya TOKİ moki gelmez 😠 Yenişehir e bile geldi ne iğrenç bir memleket ya hiç birşey yok sinir oluyorum 😩
Ocak2021 Esraburkay bende onu düşünüyorum evler 2 yılda teslim edilecekmiş . 2 yıl boyunca hem oraya hem de oturduğumuz eve para vereceğiz . Çünkü sözleşme imzalanınca ödeme de başlıyor . İşin içinden çıkılmaz .
ipekkizimmm Esraburkay benim teyzemlere tokiden ev cikmisti pesinat verdiler. 2 yil denmisti ama 4 yil sonra bitti. bu gecen 4 yil icinde baska para odemediler. simdi ev bitti odemesi basladi aylik olarak odenecek. yani bildigim kadariyla evi teslim aldiktan sonra odemeye baslaniyo. o yuzden kiraciysaniz hem kira hem taksit odemezsiniz diye dusunuyorum 🤔
bglm Mutluluk01 ıstagramda tokı takıp edıyorum lınk paylaşildı hangı ilde kaç adet konut olacak paylasıldı
Ocak2021 Mutluluk01 her evden bir kişi başvuru yapıyor diye biliyorum ama kim yapabilir kim yapamaz bişey belirtmediler . Sadece evde oturan herhangi birinin evinin olmaması lazım yani ilk kez ev sahibi olacaklar içinmiş.
Ocak2021 tosbikim2020 e devletten diye biliyorum . Ama anlaşmalı bankalara gidilip para fln yatırılıyormuş tanıdıklarım öyle söyledi . Tokinin anasayfasına bakarsanız orada daha net bilgiler var
Esraburkay Ocak2021 sormayın çok saçma sistem ya eşimin ailesi yardım ederse başvurucaz bizde artık yoksa çıksada alamayız hem kira hem taksit
Sidika06 Ocak2021 evler teslim edilmeden yani oturulacak hale gelinmeden odeme almiyorlar pesinat disinda
Ocak2021 -Keremselen-2 2+1 evler 650binden 3+1 evler 850binden başlıyormuş yani en az 65 ile 85 bin arası
TheMomm Ocak2021 Kiradayiz zaten ee o kadar parayı vermek için de kredi çekeceğiz kredi mi ödeyelim kirayı mi ödeyelim yoksa tokiye ödememi yapalım yine hayal oldu ev almak
fatmablnakgn Başvuru bedelide var ama 2+1 bavurusu için 4.000₺ 3+1 başvurusu için 6.000₺ istiyolar ev çıkmazsa para çöp olcak
Esraburkay fatmablnakgn geri yatırıyorlar başvuru fiyatları 2000 di önceden artmışmı orayı izleyemedim
Ocak2021 Esraburkay doğrudur . O kadarını takip edemedim fiyatları duyunca😄 orda bağlantı koptu benim 😀
Brokolilim Ocak2021 Piyasaya bakılırsa çokta makul bir fiyat aslında 🤷♀️ Şuanda 650 bine ev bulup alan varsa hiç bekleme yapmasın.
Tozluyol Brokolilim 650 ev yok 2+1 850 başlıyor burda 3+1 950 hersehir farklida olabilir Ankara’da böyle 650 de süper ozaman
GizemAtmc Brokolilim Makul mü? Senede iki zam? 20 sene ödeme? Peşinata rağmen? Metrekaresine? (İstanbul’da yapılacaklar için) lokasyona rağmen? Memura zammına endeksli ve enflasyon bu haldeyken? Güzel günlerde oturun diyebilirim ancak.
fatmablnakgn Esraburkay ev çıkmazsa geri veriyolarmı onu bilmiyodm ama sanmıyorum geri vereceklerini ztn bu bilgiyi açıklamada vermemişler tokinin sık sorulanlarında yazıyo