zarifbirhanim agns Ben sabah akşam suratıma şu çarpar hayatıma bakardım. Bebek gibi yüzüm vardı. Doğumdan sonra geniş gözenekler, lekeler, yagli cilt siyah nokta sorunları başladı
1morportakal zarifbirhanim Hassas ciltliyim. Makyaj ya da güneş kremi sürdüysem önce kiehls yağ bazlı jelle yıkıyorum daha sonra bioderme sensibio su bazlı jelle. Fakat bunlar da kişisel biraz birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor sizin de başınıza geldiği gibi 🤷🏼♀️
Deletedmom_50 zarifbirhanim fiyat skalanızı bilmiyorum ama dermologica markasının akneli ciltler için olan jelini şiddetle öneririm. Oldukça başarılı bir ürün. Hatta nemlendiricisi ile birlikte kullanmanızı öneririm. Güncel fiyat ne olmuştur bilmiyorum bakmadım ama verdiğiniz paraya değen bir ürün.
denos_63 zarifbirhanim yves rocher aldım denemelik yani normalde yüzüme suyu zorla vururum ama şuan sabah akşam onunla yıkıyorum hafif bi mentol kokusu var ama göz yakması bile yok öyle ferahlıyoki yüzüm. bu arada yüzüm yağlı baya bi temizliyor günlük olarak kullanıyorum. daha etkililerini bulursam kullanabilirim
pogacayanakk zarifbirhanim benim arkadaş karma cilt tipine sahip kırmızı paket olanı almış o da hassas ciltlere uygun oldugu için iyi gelmemiş. Aynen doktor tavsiyesi ile kullanmak en iyisi
Berna92Z zarifbirhanim ben de kaç tane temzleme jelini kullandiysam hep sivilce yapti.sadece yüzüme en iyi gelen Nivea oldu ve cok memnunum