zarifbirhanim defnemommm Peki öncesinde miceller su ya da yağ bazlı temizleyici kullanıyor musunuz. Ozelliklerinde makyajdan arindirdigi yazıyor da. Bu arada makyaj yapmıyorum ancak gunes kremi kullanıyorum. Gunes kremi icin tek basina arindirmasi yeterli olur mu sizce
zarifbirhanim aylaamayorgun Bioderma sebium değil mi? Siz hangisini kullanıyorsunuz, cilt tipiniz nasıl
zarifbirhanim Dimitrina_kovaceva Marudermin anti blemish kreminden memnun musun peki? Bende çift aşamalı temizlikten sonra ziaja tonik kullanıyorum. Haftada uc gun azelaik asit kullaniyorum. (doktor verdi) ve su bazlı nemlendirici krem kullanıyorum. Sabahta temizleme jeli c vitamini nemlendirici ve gunes kremi kullaniyorum. Asit kullandığım gün c vitamini ve tonigi kullanmıyorum. Marudermin jelini kullanana kadar her sey guzel gidiyordu tabi😀
Dimitrina_kovaceva zarifbirhanim aaa güzel bi bakım rutini oluşturmuşsun ama C vitamini güneşte leke yapıyor dikkat et güneş kremini 2 saatte bir yenilemelisin. Anti blemishden de cok memnunum fazla bir nemlendirme yok bol bol sürmek lazım sürdüğün zaman. Biraz kalın sürüp beklemek en mantıklısı yoksa nemlendirmiyor. ama içeriği cok güzel cildime iyi geldi. Aslında cildimde hiçbir sorun yok ama cok hassas bir cildim var dokunsan kızarır bozarır. Şimdi cilt tonum eşitlendi sanki . 2 aydır düzenli kullanıyorum
zarifbirhanim Dimitrina_kovaceva C vitamini doktor sabah kullanmami önerdi. Güneş kremimi duzenli kullandığım için şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Hatta cilt lekelerim baya azaldı. Tabi bunda azelaik asitin çok büyük rolü var
Dimitrina_kovaceva zarifbirhanim e yani azeleik asit bence en etkilisi. C serum aydınlatır eşitler de azeleik kadar olamaz tabikisi
Dimitrina_kovaceva zarifbirhanim kız benim de c vitamini + hyolinorik asitli bi serumum var yazın korkumdan sürmedim sürsem mi hahaha 😅😅😅
iperir_bul zarifbirhanim çok güvendiğim birisinin önerisi ile demişsiniz o kişiye inandım böyle oldu der gibi olmuş ama cilt işi öneri işi ile olacak şey değil. Herkesin cilt tipi farklı ona iyi gelen şey sana gelmeyebilir sana iyi gelen ona gelmeyebilir. Deneme yanılma yöntemi ile kendi cilt tipinize uygun jeli bulacaksınız. Bu kullandığınız ürünün içeriğini okuyun yeni alacağınız ürün içeriği ile kıyaslayın derim.
zarifbirhanim iperir_bul Ürünlerin içeriğini internetteki listeye göre inceliyorum. Bunda da bir sorun görünmüyordu. Tavsiye eden bu konularda bilgili bir arkadasim. Tavsiyesiyle 2 arkadaş aldık ve ikimizde de irritasyona sebep oldu. Tabiki deneme yanılma yolu ile bulunur. Ancak ben bu denli tepki beklemiyordum. Cunku daha önce hiçbir temizleme jelinden boyle bir etki almadım. En fazla temizlenmemislik hissi veriyordu ya da geriyordu o kadar. Arkadaşımı suçlamiyorum ancak maalesef temiz içerikte iyi gelmeyebiliyormus onu anladım
calikusuu zarifbirhanim Yvesrocher prue 400 ml’lik büyük bir şişesi var, makyaj ve yüz temizliyor. Ben çok memnunum, ferahlatıcı bir his de veriyor. Deneyin isterseniz.
zarifbirhanim calikusuu Yarın avmye gideceğim, ona bakayım. O markanın bir ürününü denemiştim güzeldi. Bahsettiğiniz jele de bakayım
pogacayanakk zarifbirhanim cilt tipinize göre almaya dikkat edin onu bir arkadaşım yüzüne uygun olmayanı kullanınca ters etki yapmıştı
zarifbirhanim pogacayanakk yaglıya dönuķ karma ciltliyim, haftaya doktoruma gideceğim yine ona sorarım
zarifbirhanim Dimitrina_kovaceva Ben yaz boyu kullandım. İyi bir güneş kremi olduktan sonra hiçbir sorun olmuyor. Bide ben her gun yarim saat ise yuruyorum. Gunes tepeden tepeden vuruyordu ona ragmen bisey olmadi 😀
pogacayanakk zarifbirhanim benim arkadaş karma cilt tipine sahip kırmızı paket olanı almış o da hassas ciltlere uygun oldugu için iyi gelmemiş. Aynen doktor tavsiyesi ile kullanmak en iyisi
agns zarifbirhanim çok tuhaf gelebilir ama yıllardır bebe şampuanıyla yıkarım yüzümü ne sivilce ne akne hiçbir şeyim yok çokta soran olur ne kullanıyorsun diye 🤭 her gece yüzümü yıkar sonrasında cerave nemlendirici kremimi sürerim
zarifbirhanim agns Ben sabah akşam suratıma şu çarpar hayatıma bakardım. Bebek gibi yüzüm vardı. Doğumdan sonra geniş gözenekler, lekeler, yagli cilt siyah nokta sorunları başladı