tugceizgi Doktorum farklı haftada, aile hekimi hemşiresi farklı haftada yapılacağını söyledi. Hangisinin dediğini yaptırmalıyız? Siz ne zaman yaptırdınız?
bhtsizbdvi tugceizgi ya bir şey diycem önceden yoktu bu aşı şimdi mi çıktı yani bu zehirli ishal sorunu kafamı karıştırdı
sheyda9191 tugceizgi 3. Ayda yapılıyor ilk doz ikinci dozda 5. Ayda. Zamanını geçirmeyin yoksa yapmıyorlar
sheyda9191 bhtsizbdvi rotavirüs gibi menenjit aşıları da şu amda çok önemli. Doktorlar ülkeye gelen yabancılarla birlikte çok fazla virüs vakası gördüğü için takvimlerde düzenleme yaptılar. Menenjit için mesela çoğu yaşını beklerken şu an 3. Ayda başlamayı daha uygun buluyorlar.
tugceizgi bhtsizbdvi senede 200 bin civarı çocuk bu yüzden vefat ediyormuş. Son zamanlarda virüsler çoğaldığı için çıkması noemal bence
bhtsizbdvi Betul-08 Allah Allah 15 yaşındaki yeğenim doğduğunda yapmadılar yengeme sordumda o ne dedi
Ysgl26 Doktorlarla aile hekimleri hiç bi konuda aynı fikirde olmazlar canım zaten. Sen doktorunu dinle. Biz 2. Ay aşılarıyla beraber yaptırdık rotayı da. 2 ay 6-7 günlükfalandı
sheyda9191 tugceizgi en geö 3 aylıkken yapılması gerekiyor ilk dozun zaten. Sağlık ocağına gidiyor musunuz orada takip ediliyor bu aşılar genelde.
sheyda9191 bhtsizbdvi amin inşallah. Benim kızım ilk dozu olmuştu. 2. Dozuna 1 hafta kala rotaya yakalandı me yazık ki. Bu sebepten tek dozda kaldık biz. Muhakkak yaptırın boşuna değil bu aşılar
Ysgl26 tugceizgi hayır canım sağlık ocağında yaptır. Eczanede yapmazlar tansiyon bile ölçmüyolar artık
tugceizgi sheyda9191 sağlık ocağı rota aşısı için farklı hafta dedi. Doktorumuz farklı hafta. Düşünüyorum doktorumuz daha bilgili onun dediğini yaptırayım. Sağlık ocağı bişey der mi diye de aklımdan geçiyor.
tugceizgi Ysgl26 sonuçta ağızdan alınıyor ya. Kimileri evde kendin de verebilirsin demişti o yüzden sordum