Tuana35 Anneler anne sütü sarılığı uzamış sarılık dedikleri şey çok emzirmeyle geçer mi yoksa belli bir zamanı mı var onun başına gelen varmı ne yapmam lazım
Gamze46 Tuana35 1 saat arayla emzir canım sık sık beslersen daha çabuk geciyor bebeğim 4 gunluktu sarılık olmuştu doktor sınıra çok az kalmış 1 saat arayla emzir dedi çok şükür bır haftada tamamen geçirdik yoksa yoğun bakıma alınacaktı bebegim
Ozgeozgul Tuana35 anne sütü sarılığı çok sık emzirmekle geçmiyor zamanla geçiyor ve 3 ayı bulabiliyor biz 2 aylığız neredeyse hala devam ediyor . Tabi bebek küçük olduğu iÇin siz emzirmeye devam edin ama hemen geçmesini beklemeyin korkmayında korkulacak bir durumu yok zamanla geçiyor
Tugce59 Tuana35 bebeğim iki aylık olduğunda bile sarılığı devam ediyordu. Emzirmeyi sakın kesmeyin elbet bitecektir
Birdirbire Tuana35 tabi ye olduğu için 2-3 saatte bir emiyor ama bir süre geçmeyince kendi geçmiyor 2 ayda birden geçti bizim ki dedik bizim bebeğimiz meğerse beyazmış😂
pnr0622 Tuana35 Emzirmeyle, mamayla vb. şeylerle geçen bir şey değil maalesef. Kendisi ne zaman isterse o zaman gidiyor 😊 Bizim iki aya yakın sürdü sonra birkaç gün içinde özüne döndü yavrum. Kan, idrar testi istedi mi doktorunuz?
pnr0622 Tuana35 O zaman panik yapacağınız hiçbir şey yok ne güzel. Çoğu kişi aynı durumu yaşıyor inanın ama çevremizde duyulmamış oluyor genelde ve endişe ediyoruz. Söylediğim gibi geçeceği net bir ayı, günü, saati yok bebekten bebeğe değişiyor.
Ali-bebek1 Tuana35 sık sık emzirin benim oğlumda da vardı 2 buçuk aylıkken geçti çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. Arada bilirubin değerine baktırdım sadece. Bir de gözlemleyin ne kadar sarı olduğunu karın bolgesinden aşağı indi mi artık tehlikeli oluyor.
Tuana35 Ali-bebek1 gözlerinde var bizim değeri 7.35 hatta ben gözlerinde olduğunu bile farkettmemiştim kontorle gittiğimizde doktor söyledi sarılık olabir kan verin diye öyle öğrendim anlarmıyım ki eğer yükselirse inşallah öyle olmazda.
Tuana35 pnr0622 evet bende ilk defa duydum bunu o yüzden bi stres yapmadım değil inşallah geçer en kısa zaman yükselir mi yükselcekmi ne oldu diye düşünmek bile yıpratıyor
Kalplilatte1551 Tuana35 Semizotu tüketin bol bol hem anne sütünü artırıyor hem sarılığı kesiyor allahu teala hiçbir bitkiyi sebepsiz yaratmamış elhamdulillah biz faydasını gördük 🤲🏻İnşallah sizde görürsnz
Ebruadiguzel Tuana35 bizimde 2.5 ay sürdü bi çıktı bi indi değeri ama doktorumuz anne sütü sarıldığında çok yüksek değerlere çıkmaz tehlikeli değil korkma demişti ne kadar doğru bilemem ama anne sütü vermeyi kessen 1 haftaya rengi normale döner ama sakın pes etme 2 aydan sonra falan yavas yavas geçiyor 🤗
Tuana35 Ebruadiguzel gerçekten düzelsin artık uyuyor iki dk emip geri uyuyor on dk sonra tekrar uyandırıyorum yine biraz emip uyuyo doyup doymadığını bile anlamıyorum bugun böyle oldu inşallah en kısa zamanda geçer
livanurvealpinannesi61 Tuana35 55 gün sürdü bizim sık sık emmesine rağmen zamanla geçiyor malesef ki.
Ebruadiguzel Tuana35 bu anne sütü sarılığının açlıkla yada az emzirmekle alakasi yok canım sen buna takılma kilo alımı iyiyse sıkıntı yok sütümüzdeki bişey sebep oluyor vücudu alışana tolere edene kadar da 2 3 ay sürüyor yenidogan sarılığı gibi değil annesütü sarılığı