Burcubyk55 Kubracvlk aptamil kilo aldırıyor besliyor ama benim kızım çok iştahsız içse kilo almıştı. Bu 4. Ayda bisyler oldu😞
doganinannesi Kubracvlk bizim de aynı ay aynı kilo doktor nutrigenin üzümlü bı vitamini var onu ve balık yağını verdi doktorunuza danışanilirsiniz siz de
Nevommmm Benim kızında 8kilo anne sütü alıyor ve de ek gıda mama yok boyu 68bende onu taktım bu siralar
Burcubyk55 Benim kızımda 4 aylık 6600 66cm doktor bugün sınırda olduğunu söyledi sadece mamayla besleniyor cok iştahsız vitaminler verdi gece beslenmesine ağırlık vermemi söyledi.az ve sık. Böyle istahsizlik yasayan varmi ?
[silindi] Burcubyk55 ben varım çok iyiymiş kilosu 5900 gram boyu 61 cm. 2900 doğdu. 3 saatte bir 60 veya 90 CC zor içiyor gece nerdeyse hiç 30 CC içse seviniyorum
Almilam Burcubyk55 kızım beş aylık oldu bugün kilosu 6700 boyu 67 santim. Sadece anne sütü. Doktor gayet iyi diyo. Bence de öyle siz neden zayıf diye düşündünüz anlamadım🤔
Hacer_48 Burcubyk55 bizde aynı kilodayız sizinle ama sınırda değil kilo yani ben bir aydır meme reddi yaşıyorum sizde varmı hiç kabul etmiyor bizimki gündüz kendiliğinden
Alyanihan Bizim de aynı 8 aylık 7600 boyu da 67 :( ek gıda da neredeyse hiç yemiyor 😢diş sancısından sanırım 😰 daha da verecek diye korkuyorum, mama sevmiyor istemiyor biberonu 😣memeye de düşkün değil 😢 çözüm bulan varsa bana da söylesin 🤷♀️
Burcubyk55 Alyanihan vitamin takviyeleri var doktorunuza danışıp onları deneyin derim. Dişten kaynaklı büyük ihtimal insllh düzelir bbislerimiz😞
Burcubyk55 Alyanihan birde instagramda anneyizbiz_ diye bi sayfa var orada çok değişik çeşitli çorba tarifleri var besleyici onlara da bakın çok güzeller 👌🏾
Ayseiklimali Benim bebeğim de çok zayıf. 5 aylık 5.8 kilo maalesef. Nasıl kilo aldıranilirim? Süt alerjisi var. Diyet yapıyorum. Sütüm mü yaramıyor bilmiyorum. Çok kafaya takıyorum
Ayseiklimali Benim bebeğim de çok zayıf. 5 aylık 5.8 kilo maalesef. Nasıl kilo aldıranilirim? Süt alerjisi var. Diyet yapıyorum. Sütüm mü yaramıyor bilmiyorum. Çok kafaya takıyorum
Ayseiklimali Benim bebeğim de çok zayıf. 5 aylık 5.8 kilo maalesef. Nasıl kilo aldıranilirim? Süt alerjisi var. Diyet yapıyorum. Sütüm mü yaramıyor bilmiyorum. Çok kafaya takıyorum. Hangi vitamin şurubu verdi?
Burcubyk55 Almilam ben degil doktor öyle düşünüyor sınırda ddi anne sütü Yok maalesef mamayla besleniyor zorla oda