Sebusebu Tweetyy ben ilk activia ile mayalamıştım daha sıvı oluyor tava yoğurdu gibi cıkmıyor yani ama tat aynı tat. Aynı yöntemle organik yogurt aldım maya olarak kullandım onunla devam ediyorm
Tweetyy Sebusebu organik yoğurt hazır markette satılanlardan mi? Raya bide pınar vardı sanırım organik
The_Ana Tweetyy o zaman derecesi çok düşer o yüzden tutmuyor kavanozlara 48 49 Ken koy. Mayayı paylaştırıp karıştır 1 kere tamam
Elika00 Tweetyy evet canım kavanozlara sütü koy activiayı karıştır paketinde sonra kavanozlara koy o kadar YouTube’dan bak istersen daha güzel anlatım var
Melekanne91 Tweetyy kac kisi ayni diyor bende tutturamadim attim gitti vivo kullaniyorm birde evde mayayi deniycem
Melekanne91 Tweetyy ben makinada mayaliyorm.dusunun orda bile tutmuyor.ama vivo mayayi deneyin o her ikisindede tutuyr
Denizzz88 Tweetyy ben vivo marka probiyotik maya ile yapıyorum makinede yapıyorum güzel tutuyor önce sütü 45 dereceye ısıtıp mayayı içine atıp 5 10 dk aktifleşsin diye bekliyorum sonra kavanozlara koyup makineyi çalıştırıyorum taş gibi oluyor