Cellys Merhabalar Anneler, benim 30 gunluk bir oglum var ve 3 hafta emzirdikten sonra Sütüm komple kesildi.. ve Direk mmalesef mamayla dewam ediyoruz suanda .. ilk önce Aptamille basladik, cok guzel Kilo aldi.. Ama malesef siddetli gaz yapti oglumda.. neyse 1 haftadan beri SMA Mama kullaniyoruz gaz Sorunu Hala var Ama cok Sukur Daha iyi.. iyi geldigini düsünüyorum.. Ama mmalesef bu Sma yla oglum doymuyor.. ve eminim de Kilo cok almiyordur.. Simdi size sorum.. mesela sabah aptamil verip Yada aksam aptamil verip Gün icindede SMA verebilirimiyim sizce? Yani iki mamayida kullanabilirmiyim ?? :(((
Handetugra Cellys canim bence karıştırma. Hic denemedim zararli olabilir. Aptamille sma bende kullandim ama yaramadı olduğu gibi kusuyordu. Şimdi bebelac gold kullanıyorum simdi daha iyi
ElmaliTurtamm Cellys biz mamayı bi türlü sewemedik ama mamayı biberonda çalkalama kaşıkla karıştır çünkü çalkaladığın zaman oda gaz yapıyomuş
Gokceninannesiiyim Cellys aptmil gaz yaptırsa gaz sorununuz gecene kadar vermeyin derim biz öyle yaptık şuan gaz sorunumuz yok geri döndük aptamile bebeğim 3+24
Cellys Handetugra onu denemedik hic .. Ama Eger birdahaki kontrolumde kilo almadiysa Eger onu da Denerim :(
Cellys Elegance sari Olan Paket mi o ? Cunku Ben aptamil conformil degil de aptamil pronutra kullandim.. Simdi siz conformil yazinca sari yazilar var Onda ...
hazo Aptamil sma hipp bebelac gold hepsiniz kullandım ben oğluma gaz konusunda ama şöyle söyleyeyim hem gazı için hem doyuruculuk bakımından hipp en iyisi geldi artık hipp kullanıyorum
Gfrn Cellys Hipp combiotic öneriyorum canım bende ilk zaman aptamil kullanmıştım 2 hafta kadar gaz kabızlık öldürdü bizi hipp e geçtim ve kendi gazını kendi çıkardı gazını almama gerek kalmıyordu hla da memnunum kilo alımı da güzel nişasta yok içinde sağlıklı kilo aldırıyor fos şişirmiyor
Cellys Gfrn onu da deniyim ozaman kesinlikle belki de o iyi gelicek.. Simdi sma kullaniyorm bu hafta da fark Etmmm ki hic doymuyooor bos gibi sanki geldi bana ve cok suLu
Eminegokhan Cellys canm ben hipp ve golden goat kullanyorum doktorum günde 3 kez mama veriyosan bi hipp iki golden goat ver demisti bende o sekilde ilerliyorum
Pier Cellys doktorunuza danışın bence. Mama karıştırmak bebeğin vücudunda farklı bir resksiyona sebep olmasın.
SukranUras Cellys bence ikisini de bırakıp hipp combiotik kullan biz doğumdan itibaren 1 seneden fazla kullandık kilo alımı gayet iyiydi ve kesinlikle hiç gaz problemimiz olmadı 🌸🌸
Selim08 Cellys Aynısı benim de başıma geldi ama en iyi mama aptamil olduğunu düşünüyorum ben gaz yapınca çocuğuma Hipp verdim ama yemedi sonrasında aptamil conformil olanını kullandım onun çok faydası oldu bence onu dene hatta ben arada 3 kaşık aptamil ( yeni geliştirilmiş içerikli olanını kullanıyorum o aptamil pronutraya göre çok daha iyi) 1 kaşıkta aptamil conformil koyup öyle mama yapıyordum çünkü conformil de doyurmadı gibi geldi bana :) önce sadece conformil kullanıp daha sonrasında aptamilin iki mamasını birlikte kullanabilirsin
Cellys Selim08 cok mantikli ozaman Yarin hemen bide o conformilide almaya gidiym.. Karistirma olarak nasil yaptiniz.. mesela 60 cc iciyorsa 1 Ölcek digerinden bir Ölcekde conformilden mi koyiyim Yoksa bir bir degistirerek mi veriym ? Siz nasil yaptiniz?
Selim08 Cellys farklı iki mamayı karıştırmak çocuğun miğdesine zarar verebilir ama aptamilin iki mamasını bir kullanabilirsin doyurucu olması için ben o şekilde kullandım gayet iyi oldu