Brck Haydi anneler beslenme için neler koyabiliriz herkes fikrini yazsın farklı farklı çeşit ve tarifler ortaya çıksın hepimize fikir olsun 🤗
cankuzularim Brck biz okulda yiyoruz o derdimiz yok ta bugun ilkkez 7 bucuk 12 bucuk daha gelmedi kafam ordan geven hafta 1 2 saat gitmişti derdimi yaziyim diye girdim😅😅
Duygu5234 Brck sandvic, borek,pogoca,kuruvasan donusumlu olarak koyuyorum. Kuruyemis ve meyve de koyuyorum yanina. Oglende eve geliyolar yemek icin.Ogleden sonra da okul biskuvu ile sut veya yogurt veriyor
Brck agns Bende öyleyim canım serüven başlıyor ve hergun beslenme düşüncesi bendede patatesli börek var yarın için🤗
MinnakvLiva Kız kardeşim okula giderken ben fırından hamur alır pişi yapardım küçük olduğum için hamur açma falan bilmezdim ama pizza hamuru yapabiliyodum biraz sert oluyodu ama olsun kokmasın diye pizza falan yapmıyodum bi tek poğaça şuan duygulandım ya kızımın beslenmesini hazırlayacağım bi kaç seneye 😂😂
Brck MinnakvLiva Yaa canim yaşını bilmiyorum ama küçük yaşta kardeşin maşallah nasilda hazırlamışsin hamur zordur ❤️
MinnakvLiva Brck yiyordu güzel olmuş diyodu 😂😂 annemlerde beğeniyodu 🙈 şimdi hamur yapmıyorum pek yaparsam çok yiyoruz 🙊
Brck MinnakvLiva inşallah canimm elinden geldiği kadar hoşuna gidecek şeyler yapmaya çalışıyorum inşallah güzel hatırlar ❤️