Esranur1803- Hanımlar 2 aylık bebeğimin göbeğinde akıntı oluyor baktığımda göbeğinde kurumuş şekilde görüyorum bu meden olur veya nasıl enngel olabilirim 15 gün enfeksiyondan hastanede yattık korkuyorum yine enfeksiyon kapar diye bilgisi olan paylaşabilir mi
Aysenurrt Esranur1803- aynı sorunu sekiz ay çektim kesinlikle bir genel cerraha görünmenizi tavsiye ederim muayene esnasında bir çubukla yakıyorlar acısız bir şey kafana takılmasındansa hemen müdahale ettir sonuçları pek iyi olmuyor çünkü🌸
gonlumungozdesi Esranur1803- geçmiş olsun benim bebeğimde 3 aylık bende yeni yeni fark ettim akıntı göremedim ama kabuklanmis onu fark ettim neyden olur niye olur anlamadım
findiginannesi_ Esranur1803- Sağlık ocağına götürme canım ords bişey yapmazlar pek .göbeğini yaktıklarında birde 3-4 gün banyo yaptırma yakma işe yaramaz yoksa
MelisaGoktugMommy Esranur1803- yani canim akinti geliyor diyorsun muhtemel intihap vardir :/ gec kalma olurmu bi goster
MelisaGoktugMommy Esranur1803- endise etme canim gobegi ne zaman dustu? Dustugunde bi problem varmiydi
Esranur1803- MelisaGoktugMommy ya şöyle göbeği 5 günlük iken düştü ama yani baya bi akıntı oldu 10 gün kadar düştükden sonra ama sonra geçti şu bir iki gündür bakıyorum akıntı olmuş kurumuş göbeğinde acaba yıkamada falan mı bir yanlış yapıyorum
MelisaGoktugMommy Esranur1803- sen bi goster bakalim canim doktor ne diyecek ama endise etme gecer insallah
Esranur1803- Aysenurrt sizin nasıl geçti peki ya bugün farkettim kurumuş şekilde bu gümüş nitrat çubukla yakınca geçiyor mu
Aysenurrt Esranur1803- gümüş nitrakla yakmakla geçti ve çok geç kalınmıştı bizde baya zor bir süreç oldu evet akıp kuruyor atleti lekeleniyordu bazen o süreç tam bir kabusss
gonlumungozdesi Esranur1803- sizinkisi nasıl acaba çok mu kabuklanmis bide koku var mı sanki ben biraz da koku aldım tuhaf bı koku anlam veremedim doktora gitmeli miyim
Esranur1803- Aysenurrt yarın hemen sağlık ocağına götürücem tamam teşekkür ediyorum size de şimdi sabahı nası edicem bilmiyorum gerçekten annelik çok zor
Esranur1803- gonlumungozdesi sümeyye bizde koku yok sadece çok küçük bi kabuklanma var böyle çok açık sarımsı yani öyle yoğun değil ama işte bebek olunca insan tedirgin oluyor yarın sağlık ocağına gideceğim sende içinin rahat etmesi açısından götür bence
gonlumungozdesi Esranur1803- bende baktım az önce kontrol ettim koku yok bı kere koku aldım belki de bana öyle geldi bilmiyorum ama bir iki defa kabuklanma oldu su an yok bı şey ama bizim ki de çok hafifti inşallah önemli bı şey değildir insan tedirgin oluyor