birmelekannesi0 Sedacyln doktor normal demişti 3 haftalıkken ama şuan neredeyse 2 ay olacak toparlanamadım
Mefat birmelekannesi0 burda yüzlerce kişi var bu kadar özel bı resim bana çok aşırı geldi. Doktoruna sorsan daha mantıklı olurdu.
[silindi] RedFlower_ bakmayın o zaman sizde Kadın sağlık İçin sormuş zaten doktora gidecekmiş ama emin olamamış ne yapsın
Sedacyln birmelekannesi0 herkesin bu süreci farklı oluyo ne yazıkki inşallah en kısa sürede toparlanırsınız🙏
birmelekannesi0 Alimel 😔 niye böyle oldu bilmiyorum bide havalar sıcak onunda etkisi var havalandırıyorum ama nafile
attbianne birmelekannesi0 kan sulandiricinin oyle bi etkisi yok aksine dolasimi duzenledigi icin daha cabuk bile iyilestirir siz zaten hamileyken kullanmissiniz yaniondan degil enfeksiyon kapmis gibi duruyor bide kilodan dolayo havasiz kalmis gibi duruyor surekli pecete koyun kuru tutun kuru tutmazsaniz gecikir iyilesmesi
birmelekannesi0 attbianne 69la hamile kalıp 69la doğuma girdim sezeryan göbeğim var birazcık, enfeksiyondan olabilir sanırım tekrar antibiyotige başlar doktor
nelmali birmelekannesi0 enfeksiyon iyileşme surecini uzatıyor bir yıla dayandık hala tam anlamıyla iyileşmiş değil daha once de ameliyat olmuştum onun yarası hic böyle olmamıştı
birmelekannesi0 nelmali ah bende şaşkınım çok üzülüyorum toparlanamıyorum diye üşütüncede ağrıyor dün çocuğumu beşikten zor aldı ağrıdı gece
lceLady birmelekannesi0 Normalde Bu kadar uzun sürmemesi lazımdı.ilk gebeliğimde enfeksiyon vardı sizin gibi akıntı vs 2-2,5 ay sürdü iyileşmesi Diger gebeligimde 1 haftada kapandı. Enfeksiyon ortadan kalkarsa cabucak toparlanacaktir. Gecmıs olsun
Bbannesi Alimel bizim de 6 ay olcak ama iz kalın kaldı, şiş ve kırmızı, ara sıra sızı giriyor sadece,
DiDoCe RedFlower_ göbeğini atmış özel bölgesinimi atmış burdaki kadınların yarısında bu izden var zaten ne abartmışsın şoookk falan
RedFlower_ DiDoCe bu bana göre çok kadın da olsa iyi kadınız herkes atsın herşeyi kişiye özel diye bişey kalmasın aman ya valla bu benim görüşüm sizide ilgilendirmez.
nelmali birmelekannesi0 o usutunce ağrı meselesi hic geçmiyor 4 yil oldu baska bir ameliyat olmustum hala üşürsem sızlıyor ilk günkü gibi bir süre sonra basmaya başlayınca ayağı falan denk gelecek 😖 gercekten yeni rahat ettim eskisi kadar canım yanmıyor temaslarda
Minikbebe birmelekannesi0 dikiş çok büyük geldi bana ve yukardan sanki Benim dikiş çok daha küçük ve vajina üstünde Dikiş büyük olduğu için olabilir mi alakası acaba Geçmiş olsun Ağır kaldırmayın ayaklarınıza çorap giyin
birmelekannesi0 Meovvmeovv dikiş aldırdıktan sonra birşey kullanmadım doktorda vermedi sanırım sıcaklardan koruyamadım
DamlaTa RedFlower_ kadının burda derdine derman aramak, hiç değilse motive olmak..siz kalmışsınız şokkk falan rahatsız olduysanız çıkın posttan… sanki hiç göbek görmeyen bir insansınız, plaja gittiğimizde bile birsürü göbek bacak görüyoruz, sağlık sebebi ile atılmış bir göbek mi sorun oluyor
Marjinal_Anne2 RedFlower_ resimli diye belirtmiş niye girip yorum yapma gereğinde bulundunuz? Lincleyip iki haklılık beğenisi almak içim mi? Postu terkedin özelse duyar kasıyorsunuz ama girmekten geri kalmadınız aferin
Babyme birmelekannesi0 9 ay boyunca her gün kan sulandırıcı kullandım , onunla alakası yok sanırım çünkü benim bi haftaya iyileşmişti