bglm Laden ben bır saatten fazla mayalandırma hıc yapmadım zararı olurmu bı googledn Araştırma yapın derım
pogacayanakk Laden ben öyle hiç denemedim ama komşum alıp dolaba katıyor pişireceği zaman bir saat önce dışarı çıkartıp mayalandırıyormuş
Laden pogacayanakk yaaaa buzdolabı dimi? O zaman yatana kadar mayalansın sonra dolaba kaldırayım çok sağolun🥰
Laden AselElcin ayy harikasınız çok sağolun iyi ki sormuşum. Annem durur sabaha kadar dedi güvenmiştim oysa😁
Yagmuurr Laden Merhaba Özge hanımcımm ne tatlı düşünmüşsünüz tam size yakışır bir hareket ♥️ Ben akşamdan hamuru yapıp şekil verip streçle kapatıp buzdolabına koydum sabah 6 da da çıkarıp pişirdim mis gibi hem kabarmıştı hem yumuşacıktı 😋
Laden Yagmuurr çok teşekkür ediyorum❤️ Kızıma yapacaktım ama kokar şimdi canları ister kıyamam hiç🥰 mayalandırmadan direkt mi şekil veriyorsunuz? Ben mayalansın diye iyicene sardım bir de😁
Laden Alparslan616161 yaş maya çok kokuyor bana kullanamıyorum o yüzden. Şimdi dolaba kaldıracağım bakalım teşekkür ederim🥰