Nslhnsdytgn Aae_08 daha yeni verdi aldık internetten yorumlarına baktım kullananlar çok memnun güzel bir marka ama bilmiyorum etkisi olacak mı
ikizerkekannesi Nslhnsdytgn geçen kış kullandım 2-2.5 yaş arasıydı kullandığım sürece hiç hasta olmadılar bu kış gene kullanırım dıye dusunuyorum
ikizerkekannesi Laden rica ederim nedemek genede eczacıya danışın ilaç konusunda biraz pimpirikliyim ben ☺️
Laden Nur2021 ilaç değil bu sanırım. Trendyolda amazonda bile satılıyor. Tabi eczaneden almak gerekir ama gıda takviyesi sanırım
Nur2021 Laden hmm ben hergun çiğ sarimsak tuketiyorum.dogal antibiyotik sonucta. Ilac kullanmak istemedigim icin…. emzirince bebegede gecer. Ve şunu farkettim eskiden kabizlik cekerdim, simdi duzenli olarak buyuk abdeste cikariyor.
Laden Nur2021 benim kızım 3,5 yaşında yani emzirmiyorum. Kreşede gidiyor. Bağışıklığı güçlense çok iyi olacak☺️
Nur2021 Laden aslinda onlara da vermek lazimda, biz bile zor yutuyoruz sarimsagi balla karistirdigimiz halde
Rika Nslhnsdytgn 2.5 cc veriyorum siringayla. Akciger enfeksiyonu oncesi de covid olmustu ben memnunum.
Nslhnsdytgn Rika Doktor bana yarım ölçek dedi tamam dedim ama içinden ölçek kaşık bişey çıkmadı . Tam ölçek ne kadar bilmiyorum ki yarısını nasıl vereyim . Tedirgin oldum o yüzden
Nslhnsdytgn Duygusuz çocuğunuz ne kadarlık acaba . Doktor bana yarım ölçek dedi tamam dedim ama içinden ölçek kaşık bişey çıkmadı . Tam ölçek ne kadar bilmiyorum ki yarısını nasıl vereyim . Tedirgin oldum o yüzden
Duygusuz Nslhnsdytgn ölcel standarttır 5 ml yarısı normal ölcğ kasıgı yla verin benim bebegim 1bucuk yasında ama 1 yasından beri sabah akşam bir cay k olarak verdiriyor yazın bıraktık şimdi tekrar baslıycaz
Rika Nslhnsdytgn tam olcek bir tatli kasigi yani 5 cc butun takviye ve ilaclarda aynidir. Yarim olcek 2.5 cc yani yarim tatli kasigi