Aliasaf_emel Momofleos aynı durum bende de var yemek değil su dahi içemez haldeyim inanılmaz acıyor çözüm bulmuş değilim bnede henüz çok geçmiş olsun
Momofleos buselidunya aynen öyle çok aktif olduğu zaman resmen su bile içmek istemiyorum her şey tatsız oluyor
Userqq Momofleos çinko iç canım hatta surubunu iç zinco 30luk al şurup. Birde bqw al yanında çok iyi gelir hemen geçer…. Ama cinkoyu yazdır çok pahalanmis 85.5 TL yazdır devlet oduyor
Mavilii Momofleos b12 vitamniniz düşmüş olabilir. Bence kan tahlili verip degerlenrinze baktirin. Benimde sizin gibi olmustu. B12 düşük çıktı. Ilac kullandım değerim yükselince aft sikayetim de geçti çok şükür
NisaKubraEbrar Ayzareyhann ilk arastirma hastanesinde yaptirmistim simdi üniversiteden takipliyim ikiside yapiyor
NisaKubraEbrar Ayzareyhann devlet hastanesi yaparmi bilmiyorum romatoloji bölümü olmasi lazim gittiginiz hastanede
Elf123 Momofleos oğlumun dilinde oldu eşim aktardan yada eczaneden bir siprey aldı iki günde soldu iyileşti İsmi aftorral sprey