burcuo Sevilaylaylayyy 😄😄 o anne inadı olmasa zaten başka nasıl motive ederdik kendimizi. İnşallah kolay geçer bizim de
burcuo Bulutttum Ah ben de daha fazla beklemeyeyim ya. 😔 çocuğa iyilik edeyim derken kötülük etmekten korkuyorum böyle. Çok geçmiş olsun size de
Nesrinimsii burcuo 3 aylıkken uykusunda sünnet etti bizim doktorumuz 2 saat uyutmayın dedi oraya gidince zaten uykusu gelmişti güzelce uyuşturdular (önce krem sonra iğne ile) emzirdim birde fitil verdi doktor çocuk zaten mis gibi uyudu. Eşim ve ben de yanındaydık Sünnet boyunca hiç anestezi almadı. Üstelik sadece 3-4 kez çiş yapana kadar sıkıntı çektim ondan sonra hiç ağlaması olmadı.
Arastos2022 27 günlükken evde yaptırdım lokal anestezi Klemp yöntemi ile çok güzeldi maşallah ilk gece biraz huzursuz geçti bi kaç kere ağladı sabahı herşey normaldi 1 haftada tamamen iyileşti şimdi 2.5 aylık iyi kiii yaptırmışım diyorum ☺️
Zera burcuo Tesekkur ederim, biz sureci hastanede atlattik o kadari hizli iyilesme sagladi ki. Umarim sizinki de cok kolay gecer🙏
Zeymesta burcuo ben 10 5 aylıkken yaptırmıştım cok gec kaldım zor oldu yürümeye başlamıştı çünkü 6. Ayında yaptırmak bence daha mantıklı en azından hareketli değil pipisine dokunmuyor bilmiyor biz bezini bile çok zor degistiriyorduk geçenlerde arkadasimda yaptırdı yaşından sonra keşke seni dinleseydim dedi erken yaptirsaydim dedi sünnet okurken 6 aylik bir bebek de sünnet olmustu ve 2 tane de kardeş vardı 7 8 yaşlarında büyükler kendinden geçmişti çok acı çekmişlerdo küçük de pek birsey hissetmemisti hec kalmayın bence belirli kiloya gelince zaten sünnet ediyorlar
burcuo Zeymesta Herkes aynı şeyi demiş, ben zaten erken olsun istiyordum, şu an iyice kafaya koydum. İnşallah kolay geçiririz 🙏🏻
Fabulas 2 günlüktü daha hastaneden cıkmadan yaptırdık prof. Yaptı, baktı her şeyine kilosuna vs. Yapalım dedi. İyi ki yaptırmışız göbegi düşünce iyileşti sünneti,de hiçbir şey anlamadık☺️
burcuo Fabulas ne güzel maşallah, aklınızdan bir şey daha silinmiş oldu hem 😊 inşallah biz de kolay atlatırız
2YildizAnnesi burcuo 30 günlük yaptik iyikide yaptirmisiz. 2 günde iyilesi. Cok kesti az kesti diye birseyde olmadi. Ayrica bir sünnet icin narkoz tavsiye etmem. Zaten ufak bebek, gördügünü bilmem anlamaz ve hatirlamaz. Lokal anestezi ayni isi görür. Biz özellikle bu sekil tercih etti. Daha az yan etkili ve riskli birsey
burcuo 2YildizAnnesi Evet evet ben de narkoz istemiyorum, lokal yapıp bitirsin işini. Maşallah çabucak atlatmışsınız, bizim de inşallah öyle olur 😊🙏🏻
Gokayimin-Annesi 3 bucuk aylikken yaptirdim.Domtorumuz gec bile kaldiniz daha erken olsa cok iyi olurdu dedi yabancilamax ve hareket kisitlamasindan dolayi cok rahat tedavi olurdu dedi ama iyikide erken yaptirmisim cok cabuk iyilesti bezin icinde..hatta hic bardak felanda kapamadim guzel sorunsuz gecti suan 13 ayligiz 🥰🥰
burcuo Gokayimin-Annesi oh maşallah ☺️🧿 bence de çok doğru, doktor kendi işlemini düşünüyor ama çocuğu düşünen yok. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi