Ay-Bek Faymer hangi ilacı verdi? Bana direk çorap önerdi hiç ultrason da çekmedi. Ağrıları azaltıyormuş varis çorabı bir de çıkmasını engelliyormuş yenilerinin.
DilosCe Faymer 25 yaşındayım ve malesef doğuştan var ailemde herkeste olduğu için lise zamanımda çok çektim o acıları tam çıkacağı zaman çok ağrır doktora gittim ama bir şey yapmadı yakın zamanda gidip lazerle ameliyat olmayı düşünüyorum yazın daha çok ağrı yapar sıcakta duştan sonra buz gibi su tutarım bacaklarıma ve tüm bacak varis çorabı giyerim yazın özellikle tek iyi gelen bunlar bana
Zalimsin Çok geçmil olsun bana da ameliyat dendi ama korkudan erteliyorum. Kasıktan giricem kısa Bi ameliyat dedi uyutmaya gerek yok dedi ama hiç uyuşturmuyormuş bu beni çok korkutuyor. Kaçak var bende de zaten genetik gittikçe ağrımaya başladı napsam bilemedim isteğe bağlı genel ya da belden anestezi olmuyor mu acaba
Zalimsin burcuo çok geçmiş olsun yapıştırma sanırım doktorun yapmak istediği yöntem bana, kasıktan giricem kısa Bi işlem yatmazsın filan dedi ama uyuşturmuyormuş o beni çok korkuttu acısı dayanılabilir mi sizce
Deletedmom_15 Zalimsin evet acıyor ama sonrasında rahat edeceğinizi düşünürseniz katlanılmayacak kadar değil 2-3 dk lık bir acı
Deletedmom_15 Zalimsin ben de oldum aynı operasyondan. Ufak bi çığlık attım yalan değil, sonra da bir hafta kadar topalladım, hemen klinikten ayrılabilmeme rağmen.. ama sonu güzel, çok şükür o çok şiddetli ağrılarım olmuyor artık
burcuo Deletedmom_15 Zalimsin Aynen ben de ufak bir çığlık atmıştım, biraz yanma oluyor ilacı verdikçe ama çok kısa sürüyor. Benim odaya gelmem çok kısa sürmüştü. Hatta sonrasında hava yağmurlu diye taksi dolmuş bulamayıp eve yürüyerek dönmüştüm 😂
ddenzege burcuo nerde tedavi oldunuz acaba ? Bende de durum aynı etek elbise giymem ımkansız o kadar kalın ve belırgın ki damarlarım
burcuo ddenzege İstanbul Bahçelievler Devlet hastanesinde olmuştum. Bir de doğan hastanesi. Ama hastaneden ziyade doktor önemli bence. Okan Coşkun’u tavsiye ederim. Şu an Mehmet Akif kalp damar hastanesinde kendisi
ddenzege burcuo suan nasılsınız ne sıkayetınız vardı gectı mı acaba ? Benimde ağrılarım başladı çekme yapıyor zaten sol bacağım damarlar sıstı o kesın yapılması lazım