Afra_23 Kizlar 24 yaşındayım ve 45 kilo falanim cevremdekiler bana zayifzin diyorlar ya buda psikolojime etki ediyor kilo almıyorum bir türlü sizin öneriniz varmı kilo almak için 😔
eylul19 Afra_23 32 yasındayım 42-3 olabılırım.zayıf dıyen donsun kendıne baksın o dıyenlerın hepsı sısman 🤣bosver takma herkes aynı kıloda olcak dıye bırsey yok.bana zayıfsın dıyene dıyodum ben sana sısmansın dıyom mu🤣
Deletedmom_11 Afra_23 yaş değilde boyla orantılı daha çok. Boyunuz kaç ? Mesela 1.55 seniz 10 birim aşağsı 45 olmanız en ideal olan Yada 160 sanız 50 kilo olmanız gibi.. Ve bunu okurken hala kızartma tıkınan ben 🤭🤭🤭🤭 1.63 üm kilom 60 7 kilo fazla 🤷🏻♀️
Afra_23 Ayazinannesi3001 ya keske öyle birşey olsa o kadar ihtiyacım var ki ilaç kullanmaya dahi razıyım 😔
Bebibebi Keşke bende senin gibi olsam kıskanmayın de birde yatarken milkshake iç tarifini vereyim sana 1 bardak süt 1 muz 2 adet ceviz 1 tatlı kaşığı pekmez veya bal 5 adet cicibebe blender den geçir iç eşim boyle aldı kilo
Haticeyns Ah keşke bende almak istiyorum softmax diye bi ürün gördüm instagram da çok memnun kalan var onu deniyorum bende aldım
Birdunyabircennetannesi Afra_23 43 kiloyum bana da aynısını diyorlar. Kilonun fazlası da zarar azı da. Vücudum çok güçsüz 🤦
Poncikkkk Afra_23 çevrendekiler kilo alsan vayy ne bu kilo zayıfla zayıfsın bune böyle acil kilo al derler takılma kimseye sen rahatsan bu kiloda takılma ama kilo almak istiyorsn diyetisyene gidebilirsin
Meraklimama Afra_23 rabbim su başlığı banada atmayı nasip et 😁 şaka Maka az kiloda çok kiloda bu üstüne vazife olmayan insanlara ne ki cnm sen kılondan memnunsan boş ver onları kiskanclar senin gibi olmak için can verirler işte senin keyfini kaçırıyorlar.
Serp-n-il Banada yıllardır söylüyorlar takmıyorum artık 1.70. boyum 43/44 arasıyım 32 yaşındayım evlenince alırsın dediler almadım hamile kalınca dediler 10 kilo aldım toplamda 2.ay da hepsi gitti sağlık sorunun yoksa boşver
birkovabirbalik Serp-n-il seninkide gerçekten çok zayıf canım. Kendin için bir diyetisyen desteği alabilirsin. Çok kilolu nasıl kötü görünüyorsa çok zayıfta aynı. Eminim kendinde bir yerde çok zayıflıktan memnun değilsindir.
Afra_23 46 kiloyla hamile kaldım doğuma girdiğim de 65 tim bu kilom iyiydi yakışmıştı bana ama işte doğumdan sonra bir anda eski kiloma geri döndüm 😔
Pasa27 Afra_23 Bende 49 kgyim çevremdekilr srkli diyor çok zayıfsın kemiklerin sayılıyor diyolar eşim kızıyor bana yemek ye ölücen diyor ben kilolu kadın sevrm zayf sevmem diyor kafayı yiycm siz yiyip alamiyomsnz yoksa yiyemiyormusnz
Afra_23 Pasa27 bana göre yiyorum ama eşim yemiyorsun diyor spraktin diye bı şurup var bunu almıştım iştah açıcı bir şurup 1 haftada 5 kilo aldım ama şimdi emzirdigim için içemiyorum