Tubasahra Hayırlı geceler.Oğlum da bronsit baslanici var da doktor vermeden ventolin kullanan oldu mu? Olduysa ne kadar olcu ile kullandiniz. Doktor makine sordu yok dedim.Sonra ilac yazmis dedim hava verdiniz mi dedi makinem yok dedin. Ben de hani gerekiyorsa aliriz dedim.Suan gerek yok pazartesiye kadar antibiyotik kullan eger duzelme olmazsa gel duruma gore ya hava ya yatis veririz dedi. Acilde hava verdiler ancak ilacin bi kismi dokuldu binkismi bosa gitti cunku oğlum asla durmadı. Simdi pazartesiye kotu olursa yatis derlerse asla durmaz ayvayi yerim. Evde ventolin var acaba beklemesem versem mi diyorum? Bu ikinci bronsit tanımız.
Cemre_-53 Tubasahra öncelikle geçmiş olsun ne kadarlık bebeğiniz biz de 3 aylık iken olmuştuk iki ilaç ve serum vermisti içlerine karıştırıp veriyordum makine ile genelde uyku halinde verirdim gözlerine zarar olmasın diye uyanıkken zor oluyor çünkü yani doktor CC ona göre ayarlıyor öyle veriyoruz
ozge_856 Tubasahra benim oğlumda bronşit oldu ventolin verdi doktor bir kapsülün yarısını verdi ilaçları 1 hafta kullandım geçti bu arada ses çıkarmayan şarjlı mini hava makinesi kullandım ben uyurken verdim hep
Aloneeee Tubasahra ventolinin yarısı ile 2.5 cc serum fizyolojik karıştırıp veriliyor. Ayrıca maske harici ucunda bi aparat oluyor. Ben maskesini takmıyorum uyurken onunla ağzının oraya doğru tutuyorum. Geçmiş olsun
Tubasahra Agizligi oarcaladi resmen,iplerini kopardi.Bi agizligin ust kismini cikardi ,bi alt borusunu cikardi.Hava almaya mi girdik savasami anlamadim.
MelisaGoktugMommy Tubasahra canim ilk basta makinadan cok korkuyorlar benim kizimda kacacak delik ariyordu😁bende evde tv de cizgi film muzik falan acip o sekil tutiyordum dene istersen
Tubasahra Cemre_-53 Tesekkur ederim.Rabbim tekrarini yasatmasın.Suan 20 aylık 11 aylikken gecirmisti.
TheMomm Tubasahra Ventolinin yarısı ve serum fizyolojik veya normal serum da oluyor ondan da 2 cc koymanız yeterli oluyor.Benim oğlumda da bronşit başlangıcı vardi havayla atlattık çok şükür imkanınız varsa alın gerçekten çok işe yarıyor
TheMomm Tubasahra Ama siz kafanıza göre vermeyin ventolini bizim doktorumuz 1 hafta için gün içinde ne kadar vermem gerekiyor diye bi kağıt hazırlayıp vermişti onu göre verin havayı
Tubasahra @BenMathilda reis uyudun mu ? Bilgin vardır diye dusunuyorum.Ne olur doktor demeden ventolin versem mi ? Yoksa beklesem mi? Yoksa yine doktora mı gitsem.
TheMomm Tubasahra Suan verin bi sıkıntısı olmaz ama pazartesi doktora tekrar götürün o size gün içinde ne kadar vermeniz gerektiğini açıklar
TheMomm Tubasahra Amin inşallah çok geçmiş olsun dediğim gibi yapın siz havanın pek bi sakıncası olmaz suan vermezseniz daha da çok ilerler
Tubasahra ozge_856 Yaziyi okumakta zorlandim 🙈Rabbim tekrarjni yasatmasin.A nerden aldiniz ben de baksam valla cok iyi olur.
Tubasahra MelisaGoktugMommy Makinadan korkmadj da sabit kalmaktan korktu galiba.Gervi sabitte kalmadı.Acil de tek aglayan bebeydi kendisi 😢Biz giderken herkes bi derin oh cekti eminim 😂
Tubasahra TheMomm Tesekkur ederim eve yatislik olmasini istemiyorum.Cunku asla tutamam onu orada.Bugun yarim saat anamdan emdiysem eger sut burnumdan geldi.😪
TheMomm Tubasahra Tabikide zor oluyor oyle bi gün göğsüne diger gün sırtına bebekler için olan viksten sürün rahatlar en azından şöyle soyliyim biz 1 haftada atlattık hava ve antibiyotikler umarım sizinde oyle olur 🌺