Aryasya Testin pozitif cikmasi gizli kan oldugu anlamina geliyor degil mi alerji icin test verdik ama daha randevumuza zaman var
annesininkuzusu_1402 Bizimde böyleydi gizli kan pozitif cıktı doktor süt ve süt ürünlerine ve yumurta diyetine başlattı. 2 aydır diyetteyiz
Aryasya Semaen kilo alimi az oluyordu mukuslu kaka vardi arada bir yuzunde minik kirmizi lekeler olup bikac saat sonra geciyordu
annesininkuzusu_1402 Semaen bizde gürültülü sıvı kaka karın guruldaması kakada bır kez kan gördum sonra görmedim ama testte gızlı kan cıktı son aylarda kilosunda yavasladı
Aryasya Semaen evet dr a gittigimizde ishali vardi suan yok kan da bi kez gorsum ama tahlilde cikmis yani gizli kan varmis
Semaen Aryasya bendede bu durumlar mevcut ama kan görmedim yani dikkat etmedim olsaydı kacmazdı sanırım gözümden gürültülü yapıyor beş aylık kilo alımı iyi şimdilik bu ay almışmı bilmiyorum tabi ne zaman durdu kilo alımı
annesininkuzusu_1402 Semaen süt ve süt ürünü ıcınde eser mıktarda bıle olsa yemıyorum hazır paketli gıda yok. Yumurta yemıyorum yoğurt tereyag v.s süt olan ıcınde hersey
annesininkuzusu_1402 Semaen ince çizgi şeklinde kıl gibi 5.5 aylıkken fark ettim suan 7 aylık 4.Ay cıvarından sonra ayda 300-400 gr almaya basladı
annesininkuzusu_1402 Semaen kan değil gıbı duruyor boyle silik degıl baya kırmızıydı bızmkıdı ve bır tane cızgıde degıl bırkac tane