Smymn Böyle bi durum yaşayan varmı arkadaşlar 😔 nadir de olsa oluyormuş zor bir dönem sizlerde böyle sıkıntı yaşadınız mı
Deletedmom_62 Smymn 17 gün önce doğum yaptım bu tarz bir durum yasamadik tam olarak ne oluyor mesele esiniz ne yapıor
ard_ary_1308 Smymn babalık depresyonunu duymadım ama anneden biraz daha geç kabullenebiliyor erkekler.. hamilelikte biz ilk haftadan beri hissettiğimiz için babalar o hissiyatları bebek dünyaya gelmeye başladığında hissetmeye başlıyor kısaca alışma süreci :)
mariecurie20 Smymn en güzel duyguların katili erkekler yine iş başında. Her şeyden illa kendilerine bir pay çıkarırlar biz yaşamadık duymadım da daha önce. Destek alabilirsiniz kaç aylık bebeğiniz
zeytindalii Smymn bence çoğu erkek yaşıyor ama bize anlatmıyor içinde saklıyorlar kimisi daha ağır yaşıyor . Size tavsiyem bol bol konuşmaya çalışın . Maddi durumunuz varsa bir terapiste gidin .
Smymn Deletedmom_62 ilk zamanlar iyiydik gitgide uzaklaşma oldu benden ve çocuklarımdan sütüm azalmasın diye hep takmamaya çalıştım birde gel kafani dinle burda diyen arkadaşları ve aile uyelri kafayi yicem
MinnakvLiva Allah korusun hahahsd o olmasa ben tek başıma çocuk bakamazdım depresyona girerse ensesinden tutar kedi gibi çıkarırım 🤣😂
Btekin Smymn ailesi ve arkadaşları gel kafanı dinle mi diyormuş Bu babaligi hep bi fazilet olarak algılıyorlar, en az bir anne kadar sorumlu olmalı sanki tüm bakımı o mu üstleniyor, anne ne yapsın o zaman o nerde kafa dinlesin
ard_ary_1308 Smymn ciddi bir depresyonu varsa mutlaka bi uzman desteği aldırın ama geçici bir durum. Babalar anne ile bebek arasındaki bağı bile kıskanabiliyorlar😂 ilginin kendisinden çıktığı annenin özellikle lohusa sürecinde evladına olan hassasiyeti anlamlandıramıyorlar😂 halbuki en çok sizin desteğe ihtiyacınızın olduğu süreçte ergen gibi davranmaları ayrı komik oluyor ama empati yapmakta lazım normal geçecek👍🏼
Prenseslergibiydim Varmış evet böyle birşey geçen ben de burda okudum yine. Allah yardımcınız olsun okuyun araştırın bol bol internetten. Birşeyleri tek başına yüklenmek zor. Onca sıkıntıyı çektikten sonra bide kocamın depresyonuyla uğraşmak istemezdiiiim 😔
Smymn Prenseslergibiydim gerçekten zor okul açılıyor iki cocugum var ve ortada olmayan bir eş var ama yok 😔 alinmayim diyorum ama olmuyor üzülmek istemiyorum
MinnakvLiva Smymn 25 aylık oldu kızım artık depresyona falan girmesin mümkünse 😂 kendiside 41 yaşında zaten depresyonu mu kalmış babalık yapsın bu saatten sonra
210796 erkeklerden hersey bekleyin.cilesini biz cekelim depresyona onlar girsin😂saka bir yana evet benim esim baya bir gec anladi baba okdugunu.bebe bakiyordu geceleri bezini degisiyirdu falan ama baya bir gec baba oldugunu hiss etmeye basladi.normal aslinda.kadinlar gece gunduz bakarken bile 2-3 aya anca sevmeye basliyor.erkekler aksamdan aksama goruyor.
Smymn Btekin biraz zaman gecsin sorucam hesabını kafa dinlemek nedir amaç ne yada benim esim ne anlatiyo analmadim 😔