Mihriban36 Slm anneler oğluşum bir yasina girecek allahin izniyle. Dogum gunu pastasi yaptiracam da 30 kisilik olacak sizce fiyat ne olur. Yaptirip fiyat verebilecek olan var mi….
sedaozan Mihriban36 nasıl bi ğasta olacağına göre değişir sanırım 10 gün önce şeker hamurlu safari konsept 10 kişilik pastayı 400 TL’ye yaptırdım
mommohter Mihriban36 Valla fiyatlar cok pahalı olunca ben kendim yaptım kurabiye de yaptım cok da guzel olmuştu 🙂
MinelAskEla mommohter bunu da. Mi siz yaptınız 😍 valla az önce eşinize yaptıgınız pstadan sonra bunu da görmem :) siz benxe evde yapın satın gerçekten güzwl olmuş
Menis123 Mihriban36 40 mevlüdü için sordum 25-30 kişilik 1000-1500 TL dediler düz beyaz pasta yaptırdım pastaneye 30 kişilik 350 TL tuttu süslemesini kendim yaptım çokta içime sindi
Rereu Mihriban36 ben 10 kişilik pastayı 400₺ e yaptırdım 10 gün önce misafirlere dilim pasta verdim ama tanesi 10₺ idi
Mira-mommy Ben de dün sordum kişi başı 12-13 tl dediler yani kaç kişilik isterseniz ona göre hesap çıkıyor ortaya