Karananannes Nasıl geçiyor ben inanmazdım atak falan bugün 4 aylık olduk başladı resmen bebeğim sanki o değil kucak ister huysuz uyumuyor offf umarım kısa sürer😭😭
Kubra3445 Duruyaman Karananannes o dert bsnde de varr hic uzun uyumuo diyebilirim bide sizin bebekte de oluyormu surekli eli agzinda salyalari cok oluyor.dişe cok erken degilmi
HasretHanim Karananannes 5 ay 1 hafta olduk hala geçmedi. 1 aydır yaşlandım resmen. Her sabah bugün Yine hangi gereksiz şeylere durduk yere sürekli ağlıcaz diye uyanıyorum güne başlama mottoma bak 🥴🥴🥴
Rana1234 Bende çok ağladım o sürecte ama inanın geciyor sabredin en zoru bence oydu onu atlatınca diş cıkarma devede kulak kalıyor (diş cıkarma da cok beter ama atak en beteri) kolaylıklar diliyorum kendinize iyi şeyler telkin edin hep
bilgekizinannesi 3 ay 23 günlük salya diş kaşıntısı da başladı gaz bitmemişti daha atak ve diş geldi delirmek üzereyim
1Gokturkannesi bilgekizinannesi Salya bizde de başladı sürekli damağını kaşıyor eliyle. Emiyor mu bebeğiniz kaç dk memede kalıyor benim bebe 5 dk da bırakıyor 2 saat aramıyor çok üzülüyorum aç diye
Bao Karananannes en zoru bence. Oğlum 17 aylık. En kötüsü 4 ay atağıydı. Geçiyor her şey düzeliyor hiç merak etmeyin😊