Edahazar 4 aylık oğlumun yüzünde egzema çıktı krem kullandım geçmedi sizin bebislerde olupta geçen varmı vücudunda bulaşmaya basladi
AfraZ Edahazar https://resimyukle.io/r/yw8LbQhPaP Bizde böyleyiz git gide de kötülüyor kasior kanatior Mustela bioderma incia dün bepanthen aldim onu deniyorum hicbisey mi toparlamaz Hipokort yazmisti doktor en son onu kullancam artik
Mirancinarmom Edahazar benim bebegimde de vardi egzama bioderma atoderm ve mustela sabah oglen aksam dönüşümlü surduk yuzu gecti ama vücuduna etki etmedi
Mirancinarmom Edahazar yüzü kat kat kabuklanmisti 3 günde tamamen geçti yüzü bi de bioderma deneyin surekli nemli tutun kremle kuruyunca daha cok artiyordu
Edahazar Mirancinarmom teşekkür ederim denicem doktorunuz kesin geçer dedi mi bizimki birşey soylemedi
AfraZ circirbocegi circirbocegi sensiderm mi bendd aldim bugün ikinci günüm henuz azalma yok baya kötü yüzü
Mirancinarmom Edahazar evet geçer iz falan kalmaz bunlarda dedi. ama tekrarlamaya müsait gibi ben hergun kremlemeye devam ediyorum az kurusun kaşlarında başlıyor hemen
Sulebaydir [silindi] Edahazar instgrm kullanıyorsanız lokmanaktar_snmbrc sayfası var izmirde bayan aktar 2 Adet karısım yapiyor kesin çözüm bir bakın istersnz geçmiş olsun
[silindi]  Benim bebeğim de böyle oldu Süt ve süt ürünleri Kuruyemiş Yumurta Et türü fark etmeksizin Şimdi de sanırım tahılları hayatımdan çıkarmam gerekecek doktor diyet verdi
Mirancinarmom [silindi] aynı benim bebeğim gibi mutlaka nemlendirin yazık çok kaşınıyordur bizim vücudunda başladı yüzü geçti
[silindi] Mirancinarmom eski fotoğraf canım dediğin gibi yüz geçti şimdi kol içi kol altı bacak içi boyun yüz kızarıklıkları ve kurulukları var kulakta da var ne krem sürüyorsunuz
Mirancinarmom [silindi] bioderma mustela ve bebek yağı ama hic etki etmiyor koluna boynuna falan yuzune cok iyi gelmişti siz ne kuaniyorsunuz. Sen ne yiceksin canim herseyi yasaklanmis alerji yuzunden