Rumeysayenerkurt 7 aylık kızım var ferritin sınır 150 ama sonucu 615 çıktı, yakın zamanda ateşli hasta oldu doktor boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik kullanıyor 2-3 gündür testi bu sabah verdik bilen var mı?
Marianne Rumeysayenerkurt belki yanlış sonuç vermiştir laboratuvar 61.5 olamaz mı? tekrar kan tahlili yaptırın bence
Rumeysayenerkurt Yarın sabah doktora gidicem ama sabaha çok var kafamdan neler neler geçiyor bir bilseniz 😞
TimurAlp22 Bacim bi bilgim yok ama innternet fazla okuma dua et yarinni bekle ins önemli birsey degildir 🤲🏻🤲🏻 Rabim büyük
Rumeysayenerkurt NisaKubraEbrar 4 aylık iken sağlık ocağı kan ilacı vermişti çok düzenli kullanmadım arada aksaklıklar oluyordu 5 ay 20 günlük iken kakasında kan görünce bıraktık daha yeni 1 haftadır falan kullanıyordum ondan dolayı olacağını sanmıyorum o kadar yükseltmez o ilaç bence
Gizmomel Hastalık sırasında yükseliyor diye biliyorum canım , antibiyotik de kullanıyormuşsunuz . Geçicidir diye düşünüyorum bi yerde okudum bunu ama baya oldu ya. Hastalığı yenmek için yükseliyormuş
Gizmomel Rumeysayenerkurt büyük ihtimalle ondandır içinizi ferah tutun. İnternette zaten başım ağrıyor yazsanız beyin kanaması geçiriyorsunuz diyor.
Rumeysayenerkurt Gizmomel evet öyle internete güven olmuyor ama hem sonuç çok yüksek olunca hemde internetteki sitelerin hepsi benzer şeyleri söyleyince insan bir korkuyor işte 😞
Rumeysayenerkurt Ipegim sağlık ocağının vermiş olduğu 4. Aydan itibaren kullanılan vegaferon isimli kan ilacı var içinde demirde vardır illaki ben çok düzenli kullanmadım 5 ay 20 günlükken bıraktık daha 1 haftadır falan başlamıştık geri sürekli kullanmadık yani anlayacağınız birde o ilaçların o kadar değerleri etkileyeceğini düşünmüyorum o kadar güçlü ilaçlar değiller zaten buradada yazıyorlar çoğu kişi onu kullanmıyor eczaneden özel kan ilacı alıyor
Ipegim Rumeysayenerkurt ben kan ilacı kullanırken ferritin değerim uçmuştu doktor da bana bunu söylemişti
amansallagitsin Rumeysayenerkurt hastaiken ve atesli iken iyilesene kdr kan damlasi verilmez siz verdinz mi
Rumeysayenerkurt amansallagitsin pazar gecesi hastalandı sadece 1 kere verdim kan damlasını, verilmediğini bilmiyordum sebebini öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim..