Banunur Kızlar bebeğimin ateşi hep 35_35,7_ 35,9 çıkıyor vücut sıcaklığı düşük değil mi eli ayağı sıcak kendi ateşine baktım 34,8 çıkardı acaba ölçer bozuk olabilir mi ?
Ozlem2904 Banunur bence tekrar ölçün. Belki bebeğiniz üşümüş olabilir yada uykudayken olctuyseniz oda düşük çıkar. Biz b kere acile gitmiştik o yüzden termometre 35.1C gösteriyordu vücut ısısını oğlumun bende acaba hipotermimi geçiriyor diye korktum. Meğerse uykudayken vücut ısısı düşüyormuş. Hastaneye b gttim 36.5du.. Dr uyurken vücut ısısı düşer dedi
Banunur Ozlem2904 canım eli ayağı sıcak ense kısmına da baktım oda sıcak üşümüş olsaydı en başta ense kısmı soğumaz miydi tekrar baktım 35,2 aynı uyuyor bide şuan sizin dedinjz gibi olabilir
Ozlem2904 Banunur uykudan o zamn. Valla ben dokundugumda ense ve gogsu sıcaktı ve oda derecesi 25.5du.. dedim bu sıcakta nasıl üşür. Terleme yaparsada vucutbkendini soğutur. Sizinki büyük ihtimal uykudan ama sabah uyanıkken bifahha bakin
Banunur Dolores evet yaptım 36,3 derece gösterdi sonra kendime yaptım 37 derece gösterdi önce sonra 33 dereceden saymaya başladı ve 35 çıkardı vücut sicakligimi sanirm bozuk ateş ölçer