minikbaykus Korunuyoruz 10 gün gecikti adetim. Test yaptım üç gün önce negatif çıktı. Kan verdim bekliyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar gecikti neden olabilir ki
Honki_Ponki minikbaykus Valla o dedigin geçen benim başıma geldi ben en iyi yöntemi buldum en iyisi kocalardan uzak olmak lazım ozmanda kafamız da sorular olmaz 😂
elbu minikbaykus valla benimde gecikti ya lütfen sonucu yazıp benide etiketler misiniz bende bebeğimi sütten kestim hormonlardan diye düşündüm ama neden olmadım acaba
balkizimbebegim minikbaykus aynen bende o durumdayım inşallah yoktur ev testi yaptım 2kere kan vermeye korkuyorum, sonucu yazın banada olur mu
Brnbckc minikbaykus aynı durum bende de var. Test ve kanda negatif, ilk defa bu kadar gecikti🤷🏻♀️ Herkes havadandır diyo
minikbaykus simay_ksr kan testi verdim. On gün olunca çok geldi gözüme. Bide bu ay röntgen çektirdim. Ondan korkuyorum ya hamileysem😔
minikbaykus simay_ksr denemedim ama midem çok bulanıyor üç gündür kan testi verdim yarın çıkacak sonuç mesai saati bitmisti
minikbaykus elbu sütten kestigimde bile duzensizlesmedi ilk defa bu ay oluyor bu kadar. Burdan okudum bu ay çoğunluk herkes aynı şeyi yasamis
elbu minikbaykus evet ya duzenliydi ilk defa böyle oldu test yaptım 2 tane 2 gün arayla negatif çıktı insllah olurum biran önce
minikbaykus elbu benimde duzenliydi bir gün bile geçmezdi ilk defa bu kadar gecikti. Kan sonucu çıkmadı daha