MinikMucizeeemm tazebiirannee Sultan butik var googleden griş yaptığınızda. Bi kaç spor takım şık gömlek sipariş vermiştim hoşuma gitti fiyatlarda iyi
Eski9 tazebiirannee ben pazariumdan aldım daha yeni 2 tunik pamuklular çok hoşuma gitti bedeni tereddüt ettim tam oldu 46 aldım ben fiyatlar uygun 85 liraya aldım tanesini
Duyulurum tazebiirannee eminos butik’ten ferace aldım gayet memnun kaldım. Ben tesettür sitelerini tercih etmiyorum böyle ferace dışında bir şey alıyorsam zaten her markanın tesettür uygun kıyafeti var modest koleksiyonları var
tazebiirannee Duyulurum evet bende baktım ama pek gözüme çarpan bi şeyler olmadı bi de burdan sorayım dedim ☺️
allahimsabirver tazebiirannee bende bu postu açacaktım bugün şamsıma açılmış 😂benim tek sıkıntım elbise boylarını kısa yapıyorlar 🤦♀️tesettürün t si yok resmen
tazebiirannee allahimsabirver evet ya bende sinir oldum onlara ama elbise seneye artık 😅 gerçi bazı takımların pantolon boyları bile kısa nasıl iş anlamadım 🤷🏽♀️
Livav tazebiirannee modaşahdan 2 tunik ve birde pantolon aldım gayet memnun kaldım ucuz maliyetli olsun diyorsanda Tofisa var ürünleri çok kaliteli değil ama kullanılır