PembePelikan Alparslan27 oğlum 8 buçuk aylık yüzüstü durmak İstemiyor asla, emekleme pozisyonuna geçmiyor, bi yerlere tutunup kalkma da yok, yürütece koyuyorum öylece duruyor adım atmıyor Bana üşengeçlikten gibi geliyor çok sorun etmiyorum
Ozlem2904 Alparslan27 8aylik oğlum emekleme pozisyonu alıyor ama one atılıyor sadece emeklemiyor koltuk köşelerine duvarlara bacaklarima tirmanip ayağa kalkiyor
Mamim 8.5 aylık aynen sizin anlattığıniz gibi ama sıkıntı yapmıyorum, oğlumda böyleydi bir yaşında yürüdü. Zamanı gelince yürüyorlar.
Zlm Alparslan27 valla boşver gerekirse görüşme çok biliyolar onalr ben bağlıyorum elini ayağını de peşinden kosmakla ugrasmiyayim diye dersin biri bişi derse
Annis-ogul Alparslan27 onları kulaklarını kapat .Bn sırf o yüzden bile bile doktora gittim artik içim rahat etsin diye.doktorun dediği tek şey onların cocugu doğar doğmaz yürüyor tuvaletini söylüyor o yüzden kendini doldurma bunlarla .
Rose-leaf Alparslan27 tüm bebekler farklı kızım da yuvarlanıyor sürünüyor tek ayağıyla emekleme yapıyor ama asla oturmuyor oturmak istemiyor kendini geriye atıyor kendi başına en fazla 1 dk oturabiliyor
Annis-ogul Alparslan27 oglum 1 yaşına bir gün kala emeklemeye başladı ve 15 aylıkken yurudu .kendini boşuna uzme bir anda olacak şeyler bunlar .sen ilgilen emekle hakka oda görsün izlesin seni oyun oyna .18 aya kadar normal yurumemesi
Sedaaksyy Alparslan27 her çocuk emeklemek zorunda değil iki kızımda asla emeklemediler ve biri 10 ay 20.gunde biride 11 ay 5 günlükken yürüdüler
Laralidya Alparslan27 benim kızım da öyleydi 11. Ayda direk yürümeye başladı her bebek emeklemiyor rahat ol canım
Denizkus2021 Alparslan27 10.5 aylık emekledi. Emeklemeden aylar önce sıralamayı ve ayakta durmayı öğrenmişti. Emeklemek istemiyordu. Sonra bir anda emeklemeye karar verdi şimdi de yürümek istemiyor😂😂🙈🙈 yani yürüyor ama bir eliyle bize tutunurak, yoksa hemen oturuyor yere😅