Merissa Kesinlikle deneyin işe yarıyor squat yapar gibi ayır kalk bu bebişler bizi düşünüyor bize spor yaptırıyor ❤️ Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
[silindi] cinarinannesi2707 kimyon ya da çörek otu suyu verebilirsin Tarifini verebilirim Vermem dersen hümana stil tea iç hem süt yapar hem gaza iyi gelir
Cananefnan Cananefnan cinarinannesi2707 ben çözümü buldum aktardan anason ve rezene alın bi buçuk çay kaşığı kadar alıp çok az sıcak su koyup demlenmeye bırakın su çay bardağının çeyreği kadar yani demlendikten sonra 2 çay kaşığı 15 20 dk sonra gaz çıkardığını göreceksin bitki çayını yuttuğundan emin ol dışarı çıkarabiliyorlar
cinarinannesi2707 Cananefnan bizde ki sorunda sadece gaz değilmiş süt alerjisi var diyete başladım yediğim çoğu şey çocuğa dokunuyor deneme yanılma yoluyla ilerliyoruz
cinarinannesi2707 dondurmamkaymak alerjisi olan ürünleri anlamaya çalısıyorum eğer alerjisi olan birşey yersem çok kötü oluyor baya ağlıyor saatlerce çok küçük oldugu için test de yapamıyoruz
dondurmamkaymak cinarinannesi2707 ben Sabah kahvaltısı yapmadım durmadı hiç ya ağladı yada uyumadı yani uyanıktı. Akşam da az önce yedim hâlâ aynı huysuz. Aç duruyorum yine ağlıyor
Tugcecim Kakası mukuslu köpüklü gibiyse alerji olabilir çünkü alerjide gaz ve bağırsak sesleri olur alerjik besinin vücuttan atılması 21 gün sürüyor
Hawva cinarinannesi2707 bizde çok cektık ne yaptıysak olmada en son sipaya götürdüm sipa boyunca ağzından köpükler çıktı. Gazlı bebeklerde çıkıyormuş köpük sonrasında Naz falan kalmadı. Şimdi ise sevdiği için götürüyorum rahatlıyor güzel bi uyku cekiyor.
Mihrada Kızlar benimde öyle bir sorunum vardı çekem diye bir bitki vvar iki üç tane tabağa alıp üstüne sütümden ekliyorum bitki rengini verince çay kaşığıyla kızımın ağzına veriyorum çok şükür bitti krizlerim