[silindi] Seni çok iyi anlıyorum benim kızımda öyleydi. Kolikti. Her ileri😔 her gaz damlasını denedim biogaia ile birlikte. Biogaia 7 ay kullandık. Ben çözümü kimyon da bulmuştum. Öncelikle siz çok dikkat edeceksiniz. Süt ve sut ürünlerini dahil kesmiştim. Beli sıkmayan tulum vb. Şeyler giydirin. Belden asasını ılık suya sokun kaslar gevsesin. Mutlaka her emmeden sonra masaj. Bir de her 2 memeyi birlikte vermeyin. Eğer verirseniz bir memeden diğerine geçerken gazını çıkarın sonra verin. Her ağladığında meme vermeyin arası mutlaka 1.5 saat olsun yoksa kısır döngüye girersiniz. Elektrik ya da fon makinesi sesi işinize yarayabilir. Koliklikte varsa mutlaka çıplak ten teması yapın. Masajlarda bisiklet çevirme ve bacakları karnına itme hareketi yapın. Ayaklarınizi 2nizde sıcak tutun. Gaz yapıcı şeyleri yemeyin. Bazı aileler sussun diye emzige reçel ya da bal sürüyorlar sakın denemeyin bal 1 yaştan önce tehlikeli. Ve daha çok gaz yapar. Bu bir süreç kendi hareketlenmeye başladıkça gazını atabilecek. Sizin kontrolunuzde yüzüstü bırakabilirsiniz.