doruk2022 Biz yeni geldik tatilden. Bebeğimiz iki ay 9 günlük canım. Antalya’da her şey dahil bir otel tercih ettik ve giderken park yatağını, küvetini ve bebek arabasını da götürdük. Giderken de dönerken de arabada uyudu, dura dura 12 saat yol olmasına rağmen bir sorun yaşamadık. Otelde de 11.30 ile 4 arasında dışarda olmamaya, genelde odada, restoran ya da havuz başındaki gölgelik yerlerde durmaya çalıştık. Bebekler gölgede bile yandığı için iyi bir güneş kremi almanı ve güneşe çıkmadan 15 dk önce sürmeni öneririm. Şapkası ve boyun simidi ile 4 ten sonra denize de girdi. Bu onu çok sakinleştirdi ve çok keyif aldı. Plaja giderken yanımda temiz ve ılık 1.5 litrelik su götürdüm. Denizden çıkar çıkmaz bedenini yıkadım ve tertemiz uyuttum. Odaya gelir gelmez yine yıkadım. Aslında sanırım önemli olan bebeğinizin alışkanlıklarını ve keyif aldıklarını bilerek bu doğrultuda günü planlamak. Bence tek sıkıntı bebeğimiz denizde değilken eşimle aynı anda denize girememek oldu. Mecburen dönüşümlü olarak baktık. Bence kolik bir bebeğin yoksa mutlaka gitmelisin. Biraz dikkat ederek çok güzel bir tatil geçirebilirsiniz canım 😊