Askpare EsmaTugra ben memnun degilim sesleri çok düşük çıkıyo benim kızım dönence yerine avizeleri izliyo zaten 😂
EsmaTugra [bilinmeyen] hatırlat demiştiniz ama gönderebilecek misiniz? Ona göre bende aramayı bırakayım. Fiyat vs özelden görüşürüz.
Mila01 SUAN E BEBEKDE OYUNCAKLARDA INDIRIM VAR BEN ORDAN DÖNENCE SIPARIS VERDIM BI BAKIN ISTERSENIZ İNTERNET SİTESİNDE İNDİRİM MAĞAZADA GEÇERLİMİ BİLMİYORUM
EsmaTugra Mila01 ya inceliyorum hemen teşekkür ederim. zaten bulunduğm yerde mağza yok. Teşekkür ederim
EsmaTugra [bilinmeyen] teşekkür ederiz 😇 sonuçta sizde belli bi meblağ ödediniz alırken ben o açıdan söylemiştim yanlış anlamayın. Uyandırmayın çocuğunuzu müsait olduğunuz zaman indirirsiniz. O zaman ben bırakıyorum aramayı 😊
NurR EsmaTugra valla ben iki tane aldım birini iade yaptım biri bozuk çıktı oğlum da çok seviyor dönenceyi şmdi kelebekler rüyalar aldım gelmesini bekliyorum bakalım
EsmaTugra [bilinmeyen] eesma61 kullanıcı adım eğer bulamazsanız kullanıcı adınızı verirseniz ben de bakabilirim