EsmaTugra Ficher price kelebekli rüyalar dönence kullananlar memnun mu ? Ya da memnun kaldığınız başka dönence var mı. Bi dönence aldım internetten fakat ürün gösterildiği gibi değildi iade ettim. Şimdi ne alsam bilemiyorum
KuzeyinAnnesii EsmaTugra https://m.n11.com/chicco-donence-buyulu-yildizlar-mavi-24292-P287417764?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI07WqlNyB3gIVyr_tCh1pzQqyEAQYBiABEgLGgfD_BwE&gclsrc=aw.ds kesinlikle tasye ederm çok memnunum maddi durumdan biraz pahalı ama cidden çok harika
Deleted0089 EsmaTugra bende çok araştırdım ama almaktan vazgeçtim sonra.. Şimdi kızım 6 Aylık iyiki almamışım diyorum hiç eksikliğini hissetmedim
Hande EsmaTugra canım ben bunu aldım ebebekten 100 tl idi geçen ay şuan indirime girmiş🐥 https://www.e-bebek.com/fisher-price-yagmur-ormani-donence-p-fpr-chr116/?gclid=EAIaIQobChMI5ITWjvGB3gIVTNiyCh2FdgTqEAQYASABEgKLcfD_BwE kesinlikle tavsiye ederim bir sürü müzik var ve güzel oyalıyor ☺️
EsmaTugra KuzeyinAnnesii müzikleri nasıl peki ?anne karnındakis seslere benzer sesler falan var mı ? Bi de bu projeksiyon olayı dikkatini çekiyor mu bebeğin
KuzeyinAnnesii EsmaTugra dikkatini çekiyor canım yansıtmasıda çok güzel tavanda birebir Anne karnı sesi yok iki sesli klasik müzikler ve doğa sesleri çalan ayrı tuşları var çok hoşuna gidiyor
EsmaTugra Deleted0089 oğlum hiç durmuyor gün içinde yarm saat oyalansa yeter gözüyle bakıyorum. 2 aylığız
EsmaTugra [bilinmeyen] yaa park beşikler için ayrı olduğunu bilmiyordum doğrusu dönencelerin özelliklerinde vs hiç karşıma da çıkmadı. Yazmıyor ki park beşik için ya da normal beşik için diye 😐
EsmaTugra [bilinmeyen] park yatak bizimki... Neden tüm beşiklere uygun yapmazlar ki. Hayal kırıklığına uğradım 😞
EsmaTugra [bilinmeyen] bebeğim çok gazlı ve bu tarz sesler onu rahatlatıyor. Malesef gitme imkanım yok mağzaya keşke olsa. İnternette de belirtilmemiş hiç bir modelin park beşiğe uyumlu olup olmadığı.
EsmaTugra [bilinmeyen] o şekilde bakıyorum ama aynı modeller canım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
pasaminannesi06 Bondigo var. Bizede 180 tl civarında oğlum 2,5 aylık masallah 1 saat oyalıyor oyuncaklara dokunmaya çalışıyor projeksiyon akşamları dikkatini cdkiyor özellikle açtığım zaman direk tavana bakıyor ev isi yaparken koyayım sepet beşiğine kesinlikle tavsiye ederim sındı piyanolu oyun Halis’i alicam