blue5 asdfgs lcw den almistim. 1.7 tog gecen sene butun kis kullandim. Cok guzel kaliteliydi. Gecen sene 90 100 lira olan uyku tulumu 350 lira olmus :(
Tasfamily Rkyyksl öyle mi bende bakıyım alayım kalın gelmiyor mu çok 2.5 tog kaç derece oluyor eviniz birde sıcağa mı alışkın bebeğiniz Terlemiyor heralde
Rkyyksl Tasfamily Kışın evimiz 19-20 derece oluyor o yüzden yeterli geliyor Yazında 0.5 tog kullanıyoruz
cambali Güzel anneler bu tog değeri dediğiniz tam olarak ne oluyor mesela 0.7 daha ince 2 dediğiniz daha kalın mı oluyor acaba?
cagankusunannesiii asdfgs lcw den almıştım ben kış için 2.5 togg olandan havalar biraz daha ısınınca 1.8 togg olanı giydirdim sonra da normal pamuklu olanları hep lcw kullanıyorum çok memnunum oğlum çok kötü yatıyo çok şükür hiç üşütmedi
Tugce Umutalim Kışın yürümüyordu. Bu kışı deneyimlemek lazım 😅 benimki gece panda gibi yuvarlanır. Yürümez. Gündüz de ben tulum kullanmıyorum.
anataraf1leoparbenim asdfgs elimde 5 adet uyku tulumu var 1 i erkek 4 ü kız olmak üzere ancak erkek 6 9 aylık kız 6-9 1-2 9-12 9-12 olmak üzere ilgilenenlere yarın resim atabilirim ikisi Zara diğerleri normal netten felan aldıklarım toplamda 500 TL …
edizsmom asdfgs owli uyku grusu kulland Iyorum kısında içi dolgulu olanlardan kullanıyorum üzerini örtmeyi hiç sevmez o yüzden kışın kalın kullanıyorum
biryazmasali asdfgs lcw uyku tulumları çok güzel yorumlarda gördüm ebebk tavisye etmiyorum ikisinide kullandım ebebk çekme yapıyor koldan bacaktan
asdfgs Dolores sayfasında bulamadım bir de luggi diye bir markanınkini satıyor onun da açıklaması yok belki odur sizin dediğiniz.