Kubraarslan18 Bebeğini sadece her iki göğsü 5 er dk emzirerek mama vermeden normal kilo aldirabilen var mı acaba 🥲
Betul-08 Kubraarslan18 ben canım bebeğim sadece tek göğüsümü 5 dk emiyor o kadar 3 kilo doğdu 1 ay 25 günlük 4850 kilo
Kubraarslan18 Betul-08 Benimde bebeğim 1 ay 19 günlük her memeyi beş dk anca emip sonra ağlıyor mamami versem diye düşünmeye başladım kaç saatte bir emziriyosunuz
Maviim Betul-08 ne kadar sütünüz geliyor acaba çünkü benim çok gelmiyor sağdım iki göğsümden birlikte 30 cc çıkıyor mama takviyesi yapıyorum o yüzden
Kubraarslan18 Benimde bebeğim 1 ay 19 günlük her memeyi beş dk anca emip sonra ağlıyor mamami versem diye düşünmeye başladım kaç saatte bir emziriyosunuz
Elfelf475 Kubraarslan18 kucakta kalmak istiyordur ya da gazını çıkarıp devam edin tekrar emer. Ayakta ritim tutarak emzirin. Ten tene değecek şekilde deneyin. Birkaç yolları var deneyin ama muhtemelen gazdan sıkışıp bırakıyordur
Betul-08 Kubraarslan18 iki verme canım o zaman ikisindede ön sütü emiyor tak göğüs ver sadece arka sütüde içsin ben normalde her saat emziriyordum ama bebeğimin çok aşırı gazı var doktor 3 saatte bir emzirmemi söyledi artık öyle emziriyorum geceleride kendisi uyandığında emziriyorum
Kubraarslan18 Elfelf475 ilk başta gayet güzel çektiğini hissediyorum ancak sonrasında ağlayınca dediğiniz gibi kucağa alıyorum bu sefer emzirme süresi Bi hayli uzuyor tekrar uyutmaya çalış bir de doktor beslenme süresi 3 saati geçmesin dedi bu sefer tekrar uyandır hayli zor
Kubraarslan18 Betul-08 geceleri uyku süresi çok uzarsa uyandırıyor musunuz bende arka yağlı sütü alamadığını düşünüp kilo almaz diye korkuyorum gaz bizde de var maalesef
Elfelf475 Kubraarslan18 sarılık yoksa uyandırmanıza gerek yok o sarılık tehlikesi için ilk ay söyleniyor Zaten bebekler ilk üç ay çok emiyor cunku çok güçsüzler sonra güçlenip bir kerede emecek ve siz 2 3 saat keyfinize bakabileceksiniz. Daha bunun için çok erken ☺️
Betul-08 Kubraarslan18 3 güne kadar en geç üç saatte kaldırırdım ama doktor artık kaldırmana gerek yok kendisi kalkar 5-6 saat uyuyabilir artık dedi kaldırmıyorum kendisi kalkıyor zaten en geç 4 saate kadar uyuyor
Betul-08 Kubraarslan18 o yüzden tek göğüs ver canım dolmadığını düşünüyorsan kaldır gazını çıkar tekrar aynı memeye ver
Sumeyyedas Ya benim bebeğim 4 günlük memin ucu yok hazır plastık uc kullanıyorum oda kayıyor falan arada bi tutuyor ondan da süt gelip gelmediğini bile anlamıyorum kafayı yicem bıgğn süt sağıp biberonla verdim dayanamadım aç kalıyor gibi hissediyorum
Betul-08 Maviim kaç günlük bebeğin canım oda önemli benim başlarda öyleydi ama şuan arttı tek göğüsten 90 çıkıyor sütün olması için humana stil tea hurma kuru incir bol su ve uyku bunları yaparsan artar
Maviim Betul-08 35 günlük canım humana var evde ama düzenli içmiyorum sanki işe yaramıyor gibi gelmişti ama devam edeyim o zaman :)
Kubraarslan18 Maviim canım bende başta silikon kullandım daha yeni göğsü tuttu bende de silikon kayiyordu süt tam silikona dolmuyordu göğüs ucum yok diye hemşireler silikon ve mamaya başlattı sezaryen ağrısından bende uğraşamadim göğsümü tutturmaya şimdi çok uğraşıyorum hemşireler yüzünden
Kubraarslan18 Maviim bir de bebeğin küçük olduğu için sütünün bizlerden az olması normal başlarda benim de öyleydi zamanla bebek büyüdükçe artıyor
sssiln Kubraarslan18 oluyormu gerçekten benim de bebeğim 12 günlük sarılık geçirmişti her iki göğsü sağlığımda 25 30 cc çıkıyor ve bebeğim hep aç gibi sarılıkta geçirip fizyoterapiye yatırmıstık yemediğim içmediğim sey kalmadı ama bazen de kıyafetlerim ıslanıyor mama vermek zorunda kalıyorum doktorum ver demisti
Kubraarslan18 sssiln bizde de sarılık oldu bende mama verdim hala da veriyorum stresten sütüm azalmıştı humana falan içiyorum ilk zamanlar benimde kıyafetlerim islaniyodu ama bebeğim memeyi almıyordu maalesef