Ayse01_ bebeğimle ilk uçusumuzu 41. Gününde yapmıştık ve her sene düzenli iki kere ailemi ziyarete giderim iki git iki gel senede 4 kere bebeğimle yalnız uçağa biniyorum ilk aylar küçük olduğu için uçak kalkarken ve inerken emzirirdim kulakları acımasın diye bebeğim 12,5 aylıkkende binmiştim o zaman biraz daha büyüdüğü için çantama sevdiği bi kaç oyuncağını atmıştım mama veriyordum mamasını biberona koymuştum fazla yapmıştım sıcak suyuda uçak kapısı açılmadan ordaki bi cafeden rica etmiştim kalkış ve inişte yarı yarı içirmiştim bi gün öncesinden telefonuma dikkatini çekebilcek yarım saatlik bi videoyu ekran kaydıyla video olarak almıştım bide eczanelerde macun tarzı çocuğun kulağının şeklini alıp kapatmanızı sağlıycak bi ürün vardı o zaman 27 lira falandı ondan alıp takmıştım uyurken uyanıkken yapınca fark edip çıkarıyordu bizim uçusumuz 1,50 dakika sürüyo rötar yaparsa daha uzun o yüzden çantamda kavanoz mama şu an büyüdüğü için kek danone bulunduruyorum genel olarak sabah erken vakitleri seçiyorum 5 6 gibi nerdeyse her seferinde yolculuğun çoğunu uyuyarak geçiriyo sıkılınca oyuncak veriyorum oynuyorum ninni açıp kulağına tutarak uyutmaya çalışıyorum emzirerek yada mama verip olmadı videoyu açıyorum hiç durmazsa iniş yahut kalkış değilse kolidorda tur attırıyorum bi şekilde allah yardım ediyor kulağı ağrımazsa bi şekilde geçiyor ağrımaması için mutlaka o aparatı alın ve iniş ve kalkışta emziriyorsanız süt emzirmiyorsanız mama ikisinide vermiyorsanız su içirin yoksa kıyamet kopuyor