Biroglanannesi Kızlar dükkan açmayı düşünüyorum. İç giyim , çocuk giyim yada takı ve aksesuar arasında gidip geliyorum… Siz dükkan açacak olsanız ne dükkanı açardınız ? Hangi iş daha kâr getirir sizce
lalbg Biroglanannesi benim en büyük hayalim takı da satabileceğim ve yapabileceğim bi cafe açmak. Diğer isteğim de bi butik açmak ama cafe daha ağır basıyo. Sizin seçenekleriniz arasında iç giyim ve çocuk giyim asla kaybettirmez bence😊
Gelincik057 Biroglanannesi 1 sene oldu çocuk giyim mağazası açtım ve şuan işler çok kötü durumda benimki bayilik dastini bebe market ismi bayilik aldım hatta geçen sene kurbanda şuan herşey o kadar pahalı ki bence kesinlikle gıda hariç hiç bir iş açılmamalı şuanki ekonomik durumda bu benim düşüncem ben zamlardan önce açtım magazamı şuan olmuş olsa asla düşünmezdim kalkışmadım böyle biseye 🤗
AgentMom Biroglanannesi kafe açmaktı çok şükür açtık. Şuara bir kahve markasıyla da görüşüyoruz, küçük bir kahveci de açabiliriz nasipse. Kadın iç giyim ve bebek giyimin yanında bir köşede takıda satabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde bence eksik ne var onu araştırıp ona göre bir karar verin
asrinhatasi cankuzularim bizim burdaki tüm marketler Carrefour ya da migros oldu devretti hepsi. Market de sıkıntı.
pogcayanakannesi Biroglanannesi heep hayaliimm cage tarzi bi yer😊el lezzetimi herkesin tatmasinj isterdimm
Pol34 Tecrubelianne kesinlikle bir cafe açsam böyle açardım. Bir köşede etkinlik alanı ve oyun ablası bir köşede oturup kahvesini içen dinlenen anneler. Hani yakınlarımda olsa giderim haftada 2-3 kez. Oyun grupları bile ne kadar para olmuşken
Nhlks Biroglanannesi takı dükkanı açmak isterdim. Ne zaman bir takı dükkanına girsem ya da caddede yürürken görsem müşterileri çok oluyor:)
tavsaninannesi Biroglanannesi eşim esnaf marketimiz ve büfemiz var gördüğüm kadarıyla giyim sektöründe büyük markalar dışında küçük esnaf cepten yiyor şuan ya gıda market büfe üzerine ya yemek üzerine daha mantıklı . Şu dönemde dükkan açmak çok dikkatli verilmesi gereken bir karar
Tatlisannee Şu dönemde dükkan açmak çok maliyetli bence e-ticaret yap canım ben öyle yapıyorum. Birisine danışarak yapacaktım ama beni yönlendirdi e ticarete atıl dedi çok da iyi oldu. Sorun olursa cevaplayabilirim 🌝
daisymomm Tatlisannee merhaba bizde dükkan açmak istiyoruz ama baya maliyetli. E ticaret nasıl olarak bilgi verirseniz çok iyi olur. Avantaj dezavantaj nedir
Tubasahra Biroglanannesi Bunların hepsini bir arada yapabilirsiniz. Benim hayalim şöyle minnoş tatlılar ,kurabiyeler ,hamur isleri yapıp satabilcegim bi yer acmak.
Rav-Ebu Biroglanannesi aslında lokanta yada tesettür giyim olurdu amaaaa kocam 3 ay önce börekci açtı shdjdh
Tatlisannee yuhumgeliy unisex tshirt satıyorum sipariş geldikçe toptancıdan gidip alıyoruz. Trendyol baya bi komisyon alıyor %20. Kadın girişimciysen yani 30 yaş altıysanız ilk 1 ay %4 komisyon. Kargo ücretini sen ödüyorsun. Sadece bu işi yapacaksan kazancın iyi oluyor tshirt yerine takı da olabilir Ali expressten ucuza alıp Trendyolda kazancınızı ekleyerek satabilirsiniz 😊🫶🏻