Demeteymenim ahannelik merhaba bunlar 50 tl ye duşenlerden mi acaba ben 2 takim aldim ama çok naylonsu geldi beğenmedim acikcasi zaten çokta iyi birşey beklemiyordum da ☺️
ahannelik Demeteymenim evet 50 tlliklerdenki zaten pahalı normalde fiyatları aynı ürünleri 50 ye veriyolar ben bi sorun yasamadım kıslık zaten ve yumusacıklar altına uzun kollu zıbın giydiricem
Senem1234 ahannelik tebrik ederim hepsi birbirinden güzel. Güzel günlerde giysin bebişiniz inşallah 🙏
Deletedmom_27 Senem1234 ben 1 ay önce aldım bebe Yaka takımları daha da bulunmuyor her sayfada 130 TL ydi normalde benim kızım çok küçük 3 buçuk aylık ama 12 18 aldım ztn mevsimlik yürüyünce baharda tam olur 2 tanesi de Polarlıyı giydiririm bu kış az katlasam da
Senem1234 Deletedmom_27 çok iyi yqpmıssınız her yerde fiyatlar ucmuş. En kötü evde giydiririm dedim. Ben sayfayı cok geç keşfetttim. Bu arada o bebe yakalılara ve ayıcıklılara bayıldım. Onları bekliyorum şuan 😀
Mrv_tlg Senem1234 memnunum ama kalıpları bazı ürünlerin dar oluyor bnm 4 aylık bebegm var ben hep 9.12 12.18 18.24 beden aldm küçük almayın tam beden de almayin
Herneyse_00 ahannelik en büyük beden kaç acaba bide kalıpları merak ediyorum oğlum 14 aylık ama 3 yaş giniyo.
Senem1234 ahannelik aldığınız 3 lü takım ( pantolonları acıl renk olanlar ) onların üstü hırka mı ? Penye mi ? Birde kalıpları nasıl ?
ahannelik Senem1234 evet hırka icinde uzun kollu badisi var hırkaları kalın kışlık halıpları iyi 18 24 ay aldım