Senem1234 Minikpokatall bende iş çok tereddütte kaldım. Bu forumda çok olunlu yorumlar vardı onun için şansımı denedim bakalım.
Senem1234 dlk1410 kaç gündür takipteyim hemen almanız lazım. Anında stoklar bitiyor en kötü yanı sepettende gidiyor.
Senem1234 Ecre0607 siz kaç parça aldınız. Cok model beğendim ama 2 tane alabildim. Anında tükeniyor. Bakalım gelecek mi gelirse nasıl olacak. Genelde bu forumdan alanlar cok memnun.
Senem1234 Elfvli cildirins.com sitesinden. Outlet bölümümden bakabilrisiniz. Ama gün içinde sürekli kontrol etmeniz gerekir. Ürünleri çok uyguna koydukları için hemen tükeniyor.
Senem1234 Deletedmom_27 yaaa çok güzel hepsi iyi günelrde giysin. Bebişiniz kaç aylık kaç beden aldınız. Bu takımlarda cok hoşuma gitmişti ama bunları bulamadım. Birde ayıcıklılark takipteyim😀
Defnemmm1 Deletedmom_27 tam kalıp mi aldınız bir beden büyük mü aldınız kalıpları nasıl acaba bende almak istiyorum kalıp konusunda tereddütte kalıyorum
Deletedmom_27 Senem1234 ben 1 ay önce aldım bebe Yaka takımları daha da bulunmuyor her sayfada 130 TL ydi normalde benim kızım çok küçük 3 buçuk aylık ama 12 18 aldım ztn mevsimlik yürüyünce baharda tam olur 2 tanesi de Polarlıyı giydiririm bu kış az katlasam da
Mrv_tlg Senem1234 bende koza bebekten aliyorm koza bebek cildirins aynı sanırım 3 kez aldm çok güzel geldiler
ahannelik dlk1410 Senem1234 hepsini bi kere de alamadım tabi parca parca bazen 3 bazen 2 bazen 4 falan yakalayabildim o sekilde 😅😅
Senem1234 ahannelik tebrik ederim hepsi birbirinden güzel. Güzel günlerde giysin bebişiniz inşallah 🙏