Polikistikannee Belki biliyorsunuzdur Ceylan Özdemir’in özel gereksinimli bebeği Ata vefat etti dün gece hala etkisindeyim 2 yılı aşkındır takip ediyordum YouTube videolarini izliyordum minik kuşum kardeşini bekledi ve gitti mekanı cennet olsun zaten cennet 🥀
maysa-19 Polikistikannee çok üzüldüm öğrenince kardeşini beklemiş demekki Allah dayanma gücü versin inşallah
Serpilctn Polikistikannee yaaa gerçekten mi 😔😔😔😔😔 ben takip etmiyorum ama ara ara ata bebek iyi mi diye sayfalarına girip bakıyordum çok üzüldüm mekanın cennet olsun melegim 🙏♥️
Polikistikannee TheMomm 124dorukcum Elika00 Bende çok üzüldüm ağlamaktan bi hal oldum Google haberlerde de vardı cenazeden haber fotoğrafları koymuşlar o babasının annesinin halini gördükçe o kadar kötü oldum ki
Polikistikannee maysa-19 Aminn gecen ay da 9. Kez yoğun bakimda kaldi kuzum 10. Kez çıkacağına o kadar emindim ki minik bedeni o kadar acıya dayanamadi. Son günün sabahi story atmıştı ceylan ata ağzını oynatiyordu babasina baka baka sanki bisey anlatmaya çalışıyordu kuzum
maysa-19 Polikistikannee çok zor gerçekten hep görürdüm videoları anne baba çok güçlü Allah sabır versin
Polikistikannee Serpilctn Normalde hic fenomen vs takip etmem ceylan o kadar cana yakın geliyordu ki atayi da cok seviyordum sürekli nasıl merak ediyordum
Polikistikannee maysa-19 Gerçekten öyleler o kadar güzel güçlü anne baba oldular ki ataya o kadar güzel baktılar ki
Serpilctn Polikistikannee Bnde fenomen takip etmem ondan takip etmedim ama ara ara hep girip bakiyordum ata bebek iyi mi diye sadece ona bakar çıkardım çok üzüldüm Rabbım sabır versin melek olarak geldi melek olarak gitti kuzum♥️♥️
Polikistikannee Tosbikkkk Çok acı çekti kuzum şimdi hepsinden arındı o son bacağının kirilmasında her bagirisinda kalbimden bisey kopuyodu
Minnosannesii Polikistikannee ayy ismini okuyunca inşallah değildir dedim. Bende severek takip ediyordum çok üzüldüm.Allahim çok büyük sabır versin.
Elisa34 Polikistikannee evet bende takip edıyodum gördüm üzüldüm Allah sabır versin yar ve yardımcıları olsun
Nil614kara Gizmomel Mikrosefali ve baş kücüklüğü şimdi haberde okudum. Üzüldüm bende Allah annesine babasına sabır versin diğer evlatları sağlıkla büyüsün.
Gizmomel Polikistikannee Nil614kara Evlat acısı kimseye vermesin. saçına toz şeyse insan üzülüyor çok zor