Ada2019_ Merhaba kızlar bebeğim alerji oldu ne yapmalıyım ve iki aydır kilo almıyor emziriyorum sütü nasıl daha yararlı hale getirebilirim?
Deletedmom277 Ada2019_ bebeğinizin süt ve süt ürünlerine alerjisi var. Alerji hafife alınacak bir durum değildir. Çocuk alerji doktorunuza gitmeniz gerekiyor. Sizde ve bebeğinizde süt ve süt ürünleri hiçbir gıdayı yememeniz gerekiyor
Ada2019_ Neye alerjisi olduğunu bilmiyorum ama 5, 5aylık şimdiye kadar süt ürünleri hep tükettim bir sıkıntı olmamıstı yoğurt tamm tatdırıyordum ama bir haftadır her yeri kabardı
Ada2019_ Deletedmom277 süt ürünlerine oldugunu nerden anladınız yaklasık bir. Aydır ben yoğurt tatdırıyordum bir sıkıntı yoktu bu zamana kadarda süt ürünü tükettim bir sorun olmamıstı bu bir haftadır var
Deletedmom277 Ada2019_ e siz dediniz yoğurt verdim 1 haftadır kabardı diye. Başta Önceden verdiğinizde bir şeyi olmadığını söyleseydiniz bu yorumu yapmazdım.
Ada2019_ Deletedmom277 yok ben bildiğiniz birşey vardır belki diye öyle yazdım mesaj olunca yanlıs anlasılıyor daha öncede veriyordum bir sıkıntı yoktu ama bu bir haftadır var
Deletedmom277 Ada2019_ yoğurt yedirdikten hemen 1 saat içinde mi kabarıyor vücudu. Sadece o an yoğurt mu yediriyorsunuz
aysegullll Ada2019_ hiç almam derken 4 cu güne kadar alamıyorum banyom kirlenecek mis gibi hissediyorum temizlesem de rahat edemiyorum normal günlerde bende hergun girerim duşa mesela adetim dün bitti dün abdest aldım bugün de temizlik yaptım banyo tuvalet tekrar duşa girdim az önce duşta kahverengi akıntım oldu tam çıkacağım sıra ve su an aşırı kafama takiliyor banyomu yeni yikamistum ama sanki yine kirlenmiş gibi hissediyorum 🤦🏼♀️