eymenzeynep Oto koltuğu sıfır ayarında sayılı kullanıldı desem yeridir. Sadece Ankara içi elden alan olursa satıyorum. Kargo yapmıyorum. Oto koltuğu 500 Yürüme arkadaşı 100
Defneninannesi0622 eymenzeynep merhabalar oto koltuğunda biraz daha yardımcı olabilirseniz düşünüyorum 🌸 ne tarafta oturuyorsunuz? Birde kaç kg kadar uygun acaba
eymenzeynep bikerem çok teşekkür ederim 🥰 biz doğru düzgün kullanamadık bile. 2 çocuğum var ikiside sevmedi. Olduğu gibi kaldı 😭
bikerem eymenzeynep bizde de 2 arac olduğundan birinde kraft birinde chicco var,oglum zor alisti ama tam alisti,yazik eli mahkumdu zaten😁 biz iyice yipratiyiruz valla
eymenzeynep Defneninannesi0622 düşündüğünüz fiyat var mı ? 36 kg taşıma kapasiteli. Yenimahalle de oturuyorum🥰
Defneninannesi0622 eymenzeynep eminim ki sıfır fiyatı çok daha fazladır ama 350 tl uygun olursa sizin için akşam eşimle gelip alırız bende oturup oturmayacağını bilmiyorum kızımın 2 yaşında
eymenzeynep gunesbulutmom319 9-36 kg taşıma kapasitesine sahip, uluslararası ecer44/04 normlarına uygun, baş desteği ayarlanıyor,yan koruma sistemi var
Hatice94 Oto koltuğu için en son bırakacağınız fiyat nedir az daha düşseniz, arkadaşım için soruyorum ankarada yaşıyoruz