eylul19 expelliarmus bızımde ayrık ama dudak bagı var bızde ondan kaynaklı.genetık olabılır babasının oyleyse ona cekmıstır🙂
expelliarmus eylul19 evet bizde de var dişlerinin ortasında bağ. Kalıcı dişler gelince de mi öyle olacak demek yani bu 😅
expelliarmus leopar demek ki hepsinin ayrık olmuyo 😁 kalıcı dişler çıktığında belli olcak artık bakalım 😊
expelliarmus Haffuse evet arada bağ var o ayrı tutuyo. Sanırım az bi şey her bebeğin ayrı oluyo. Ama o bağ olduğu için daha ayrık duruyo. Kalıcı dişler gelince öyle olur mu acaba diye merak ettim 😅
Haffuse expelliarmus sanirim yine ayrik olur😅 Benim cok ayrikti kucukken, su an cok minik bosluk var, discim hic tel onermemisti onun icin, Esimin disi daa ayrik.. Amaaan varsin tek sikintimiz bu olsun😅
eylul19 expelliarmus dudak bagı kaldıgı surece oyle olcak😀ılerde sorun olursa kesılıyomus yada duserse carparsa kndısı patlıyomus
expelliarmus DenizinAnnesi02 sadece köpek dişleri kaldı çıkmayan onun harici hepsi çıktı ama hala ayrık biraz ön dişlerin ortası
kxbxx expelliarmus ya bebeğiminde ilk çıkan alt dişleri ayrık biri diğerinden biraz kısa kaldı düzelir mi acaba merak ettim üst dişlerinin biri de yeni patlıyor gözlemleyeceğim bakalım dişçiye gidilir mi bunun için görmemişin çocuğu olmuş diyecekler diye bi şey yapmak gelmiyor içimden bu yüzden giden var mıdır ki 🥹
expelliarmus kxbxx bence gidilebilir hatta ilk dişleri çıktığında diş doktoruna götürün diye öneriyor doktorlar ama bir problem oluşmadıkça genelde götürmüyoruz ☺️