aaayazgc Kizlar doğum yaptım ben de iki yere başvuru yapıp para alınıyordu nasıl yapılıyor nereye basvuruyoruz
Merveeemeeliss aaayazgc biri doğum yaptığınız zaman otomatik olarak yatar diğeride nufüs müdürlüğüne yada sgkya eşininz bebeğin kimliği ile gidip başvuru yapabilir 1 ay snra yatıyor oda
hansmomm Deletedmon_65 e devletten ne yazıp başvuruyoruz ? Bir de durumu olmayanlara mı veriliyor yoksa herkes alabiliyor mu ?
Deletedmon_65 aaayazgc onuda ben hastaneye söyledim doğum yaptığım yere onlar yapti hemen eşime yattı hesabına
Aselim01 Merveeemeeliss ya bende doğum yaptım otomatik yatan bi para almadım daha doğrusu hiç almadım 21 günlük oldu bebeğim başvursam bana da verirler mi
Merveeemeeliss aaayazgc senin adına yatar ilk e devlette ıban onaylıysa ona yatar ama diğeri direk pttye yatıyo zaten e devşette kurum ödemeleri diye bakınca çıkıyor diğeride çıkıyor doğum yardımı ve süt parası diye
Deletedmon_65 mirzaali14 alır canım benimde aynı şekilde oldu 171 yada 170 tam hatırlamıyorum arayak desin ki ben süt parası almadım almak istiyorum