BurayErdem Kızlar Sapanca da havuzlu bungalov a giden varmı? Yada çevresinde gidip memnun kalan? Ben bugün araştırdım ama çok fazla dolandırıcı var güvenemedim
Leyhakk BurayErdem geçen hafta gittik çokda memnun kaldık çok araştırdık ama en son güvenilir bi site bulduk çok da ilgililerdi ve çok temiz güzel yerdi
2103mnl BurayErdem insgramda savibuorg sayfasının takip ettiği yerler gerçek bungolovlar onlar dışındakilere itibar etmeyin.
Oldugugibibiri BurayErdem https://instagram.com/savibuorg?igshid=YmMyMTA2M2Y= Bu hesabın takip ettiği 291 işletmelere güvenebilirsiniz.
Mert252541 BurayErdem geçen yıl Ağustos ayında gittim çok memnun kaldım ismi oksijenbungalov onun haricinde sapancaotelleri sayfasından bakabilirsiniz oradakilerin hepsi güvenilir.
Leyhakk _mom10 sapancaevleri.com olarak yazarsanız çıkar çeşitli bütçenize tarihinize göre bungalowlar bulunmakta bizim gittiğimiz BNG-118 di orda yazıyor zaten bakarsanız biz çok memnun kaldık en güvenilir site orası 🌸
kayraninannesiiii Balayinda gitmiştik ve çok memnun kaldık.. kesinlikle öneririm.. havuzlu jakuzili ve kişiye özel kahvaltı dahil.İnstagram adresi pyramidsapanca 😊
bikerem Kizlar ınstagramda benimyesilbahcem i takip edin,butun dolandiricilatin ifsasi mevcut,bizzat gittim buraya👌 en azindan bi bakin o ifsalara