Rissa Minnikkiz İnsanın kalbi okşanıyor biz şimdi böyleysek asıl konuşmaya başladıklarında erir gideriz heralde 😂😂
Rissa Dondurmalikahve Bende bilmiyorum ki ilk bebeğim ama evet dediğiniz gibi üstüne basa basa inngaaa diyor 😂😅
Miniminnakbebe Rissa benim oğlum da 7 aylık ve hep annnniiiee diye ses çıakrıyor direk eşimle birbirimize bakıyoruz😂😂😂
Rissa MerveKorkmaz Yaaa insan dinlemeye duymaya doyamıyor tabi acıdan ağlamasınlar o ayrı da geri kalan halleri çok komik ve tatlı oluyor 😂😅
aylaamayorgun Rissa benimki 4 aya kadar ınga diyodu çok şaşırıyodum 🤣 reklamlarda falan görür yalan sanardım 🤣
Rissa aylaamayorgun Ay evet dimi bende sadece filmlerde reklamlarda oluyor sanıyodum meğer gerçekmiş 😂😂
Hasmeftun Rissa Benim.oğlumda 😂😂😂 yaaa anne ya anneeeeee diye bagirmisri eşim sok oldu evet öyle şeyler çıkıyor ağzından benim bebegiminde
Deletedmom_54 Rissa doğduğunda ilk 2 buçuk ay kadar net bi şekilde anne diye ağlıyordu bi gün babamın yanında bu şekilde ağladı yine adam şok oldu nasıl olur bu diye 😂 şimdi neredeyse 6 aylık oldu anneeeğğğ diye ağlıyor kuzum