Elif_1309 benim bir dik süpürgem var aşığım. hem ortasından bi parçası var onu çıkarınca minik el süpürgesi oluyor geri takınca dik süpürge oluyor dövücülü. Önünde ışık var tozu kiri görebiliyorsunuz. Hem de kablosuz yani şarja takıyorsunuz ondan sonra normal evin her yerine al görür tuşa bas kullan. Şarjı da uzun gidiyor. Bitince bidaha şarja. El süpürgesi modeline getirdiğin zaman 2 ucu var biri fırçalı biri normal ince uzun. Toz almak icin fırçalı olanı kullanıyorum. Önce süpürüp sonra ıslak bezle silince daha temiz oluyor. Ve düz uzun olan ucuyla da chester model koltuk takımlarımın tüm girintili çıkıntılı yerlerini süpürüyorum minicik 2-3 gırgır büyüklüğünde gibi el süpürgesi. Ağırlığı yok koltuğa tüm gücünle süpürge yapıyorsun o yüzden en ufak detaya kadar. Ya da bişey döküldü hemen kap gel minik bişey. Harika ötesi aşığım. Bosch marka. Evimde robot süpürge de olmasına rağmen onu sırf böyle detaylı işler icin aldım ama halıları da dövücülü olduğu icin haftada bir iki kez süpürüyorum. İstersen link atarım