hepbahar123 Goktugunannesiyim keske eni daha büyük olani olsa hani 70 degil de bi 80/90 ya da 100 olan park yatak olsaydi ya
catlakbianne hepbahar123 benim memnun kalmama sebebim çocuk dönerken ses yapması ve yanına uzanarak çocuğu uyutma imkanı olmaması bebek doğmadan önce aldık o zamanlar tecrübesiz olduğum için düşünemedim ben de
Umut2019 hepbahar123 yere yakın montessori yatak alın yayıla yayıla yatsın sizde sığarsınız yanına ben öyle buldum çözümü düşerse de bişey olmaz 😎
Aloneeee hepbahar123 büyük olanlarına bak ama bazıları çok dar oluyor biraz geniş olsun ki uzun zaman yatsın. Benim kız 4 yaşına kadar yattı😂
hepbahar123 Aloneeee en buyik 70e 120 gördim daha büyuk göremedim cnm ya bn de geniş aradım ama bulamadim
hepbahar123 1Mother1Boy evet aynen ama bnmki gece çok uyanıyor vr sallanmadan asla uyumuyor meme vere vere destek halinr getirdi onu da . Ayakta da sallanarak asla uyumuyor
Annenazz hepbahar123 tabi daha güvenli. Gece beslemesi zor oluyor . Al bırak yaparken belim ağrıyor ama önemli olan bebişler. Evde de her şeyi kaldırdım bu kez de tv ünitesinin oraya gidiyor hep. Yanından ayrılamıyorum. Bugün bile iki kez düştü
hepbahar123 Annenazz yaaa düşmeleri çok kötu bir duygu 😭ben butun eşyalari birnodaya topladim nerdeysr
Poyrazin_annesii hepbahar123 baby plus. Alt kademesı ne oluyor bılmıyrm. Bndekı sadece derin bi park beşik 😂
hepbahar123 Poyrazin_annesii iki kademeli oluyo ilkten ustte yatiriyon sonra buyüyunce düşmesin diye alt kademeye indiriliyo derin olmus oluyor . Boyum kisa olunca ve de ikinci bebiş olursa onda da rahat kullanabilmek icin iki kademeli alcam