Mavisdrn Merhabalar bebeğim uykuda ara ara sıçrıyor bide üst üste titriyor gibi , bu neyden kaynaklı acaba ilk çocuğum çok tedirginim , normal mi bu acaba ,
Haticerdogan Mavisdrn aaynını daha demin yaşadım. Sıçradı ilk sonra ıh ıh ıh diye ses çıkardı nefesini çekerken yani anlatamadım ama boğuluyo gibi. Kaç kez yaptı bunu
la_leomer Mavisdrn kaç aylık benim oğlumda öyleydi tam uykuya dalcagi zaman kundak yapıyorum sıçramalari bitti ses oluncada sicriyordu sonra seslere alistirdim uykuda TV açıp öyle uyutuyorum malum geceleri babası horluyir korkmasın diye 😅😅😅😅 oğlum 1 ay 27 günlük
BenMathilda Mavisdrn Cok normal, moro refleksi yaşıyor, kendi vücudundan irkiliyor, duyduğu sesler sonucu sicriyor.. Bircok nedeni olabilir ancak kesinlikle normal olduğundan şüpheniz olmasin🌺
Deletedmom_54 Mavisdrn bebeğinize dokunduğunuzda titreme geçiyorsa normal devam ediyorsa doktora götürmeniz gerekir. Sıçrama bilinenin aksine bebekler için çok iyiymiş reflekslerinin güçlü olduğunun belirtisiymiş
Mavisdrn Haticerdogan benim de 1 saat önce uyuyordu baktım kolari falan titriyor sıçrıyor bide ,uyandırdım hemen ,ne yapılmalı neden oluyor bu acaba
Mavisdrn la_leomer 😂😂güzel bizde babsmiza söyleyelim öyle yapsın, ya benim ki 19 günlük daha ve titremesi normal mi acaba , kundak yapamıyorum çok sıcak oluyor
la_leomer Mavisdrn normal kasları daha gelismenis oyuzden normal geceleri sadece zıbın giydiriyordum öyle kundak yapıyorum tam uykuya dalınca kundağı gevsetiyirum
Mavisdrn BenMathilda ay çok sağolun bunu duymaya ihtiyacım vardı , sabah hastaneye götürmeyi düşünüyordum❣️
[silindi] Kendi dünyasından ayrılıp dünyamıza alışmaya çalışıyor çok normal Yarım kundak yapın Anne karnında dar bir alandayken elleri bir yerde kendine sınır bulurken şu an bulamıyor her yanı boşluk hissi yaratıyor Aynı zamanda su içindeydi amniyon sıvı şimdi hava içinde 😅 korkmayın ellerini içine alan yarım kubdak onu güvende hissettirecektir Arada sırt üstü yatıp göğsünüzde uyuyun anne karnını anımsasın korkmayın bağımlılık yapmaz hatta gazını bile kolay yapar
Gulsahek Benimde bebeğim az önce ağlayarak uyandı. Beşiğinde çok korkmuş bakışları donuk kolları titriyordu. Hemen aldım sakinleştirdim dua okudum. Niye böyle iki gündür geceleri böyle. değişik şeyler gelmeye başladı aklıma artık ya psikolojim bızuldu iyice yavrum kabus mu görğyor başka şeyler korkutuyor mu böyke bişey mümkün mü
Deletedmom_54 Gulsahek bebeğiniz kaç aylık ? 4. Aydan sonra başlıyor kabus görmeleri bi ara kızımda anlattığınız gibiydi aklım çıkıyordu bişey mi oldu vs diye araştırdım baya rüyadan dolayı oluyormuş bide uyku terörü diye bişey var
Mavisdrn [silindi] evet az önce muslinle yarım kundak yaptım, inşallah atlatıriz bu durumu öyle görünce ağliyorum hastalandımi diye
Mavisdrn la_leomer bende gündüzleri zıbın giydiriyorum sadece , akşamları üşür diye yarım kol ve şort giydiriyorum, kundak hiç yapmadım bundan sonra yapicam inşallah
Mavisdrn burcubagla0319 evet gazı da var çok sıkıyor kıpkırmızı oluyor omzuma alinca mayisiyor, yere bırakınca tekrar kendini sıkmaya başlıyor
Gulsahek Deletedmom_54 9 aylık. Kabus görmemesi için napmak lazım :( aklıma kötü şeyler geliyo dua okuyorum :(
Deletedmom_54 Gulsahek kötü düşünme canım kötüyü çağırma ben uyuturken öperek uyutuyorum dualar okuyorum hep besmeleyle yatırıyorum bu şekilde atlattık çok şükür rüyada ağladığında ise elini tutuyorum veya öpüyorum hemen gülümsüyor