Seydameva Sevgi1 biz 6.5 aylıktı yarım saate yakın sokuyorduk çokta eğleniyordu ☺️ Bence sizde sokun 🥰
Zepnepzeynep 40ı çıkınca sokmuştum 😊 doktorumuz girebilir sorun yok demişti. 3 aylık 3 defa soktum 😊 hiç birinde de birşey olmadı. Hemen belden aşağısını yıkadım ve giydirdim. Üşütmedim.
AygulSina Sevgi1 oglum 5 aykikti sanirim yunanistanda denize sokmustuk cok sevdi basina muhakkak sapka tak gunes gecmesin gunes kremi kulaniyosan guzelce sur 5dk kadar tutabilirsin
Aysesimsir Ben daha 32 günlükken 3 gün boyunca 10 dakika sürmeden soktum hiç bi sıkıntı yaşamadım havuz tehlikeli ama deniz bence sorun değil
Miro Sevgi1 ben iki çocuğuma 1 yaşına kadar denize götürmedim doktorum da sıcak dokanir 1 yas öncesi tavsiye etmem bebekler sıcağı sevmez dedi
Ayseciginannesi Sevgi1 sok canim ne olacak , biz kizimi denize soktuk ama cok agladi su soguk diye korktu
melis_duru Sevgi1 yaz geldiğinde bebeğim 5 buçuk aylıktı, o zamandan beri denize de havuza da sokuyorum, yarım saat falan kalıyoruz bir girmede, böyle böyle 2-3 kere giriyoruz. Bebeğinin herhangi bir sağlık problemi yoksa sokabilirsin
Pretttmom Sevgi1 alışınca sever bile çok sakınmama taraftarıyım tuzlu bebekler için bi şifadır bence genzi filan açılır Deniz suyu sıkmıyor muyuz burnuna korkma rahat ol